Αίγυπτος: 20 νεκροί και 3 τραυματίες σε τροχαίο δυστύχημα

Αίγυπτος: 20 νεκροί και 3 τραυματίες σε τροχαίο δυστύχημα
Τροχαίο δυστύχημα στην Αίγυπτο Assiut Governorate / Associated Press

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σε αυτοκινητόδρομο του Ασσιούτ στην Αίγυπτο. Τουλάχιστον τριάντα έξι ασθενοφόρα μετέβησαν στο σημείο. Έρευνα για τα αίτια από την εισαγγελία.

Είκοσι άνθρωποι άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο και τρεις άλλοι τραυματίστηκαν σήμερα, Τετάρτη (14/04), σε αυτοκινητόδρομο του Ασσιούτ στην Αίγυπτο, όταν ένα επιβατικό λεωφορείο συγκρούστηκε με όχημα μεταφοράς τσιμέντου, ανέφερε το Υπουργείο Υγείας της χώρας.

Τουλάχιστον τριάντα έξι ασθενοφόρα μετέβησαν στο σημείο της σύγκρουσης για να μεταφέρουν τα θύματα και τους τραυματίες σε κοντινά νοσοκομεία.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η εισαγγελία ξεκίνησε έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος.

Η εφημερίδα «Αλ Αχράμ» επισημαίνει ότι τα θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα είναι συχνά στην Αίγυπτο, αλλά συμπληρώνει ότι ο αριθμός τους μειώθηκε σε ποσοστό περίπου 30% κατά το 2019, σε σχέση με την προηγούμενη πενταετία, καθώς κατά το 2019 σημειώθηκαν 9.992 ατυχήματα, αισθητά λιγότερα από τα 14.403 του 2014.

Από την πλευρά της, η «Egypt Today» αναφέρει έρευνα της «Infographic», σύμφωνα με την οποία τα δυστυχήματα από 12.000 το 2019 μειώθηκαν σε 7.000 πέρυσι, μέγεθος που αναλογεί σε μείωση του 44%.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα