Airbnb: Αλλάζει την εμφάνιση των τιμών στην εφαρμογή μετά από παράπονα πελατών

Airbnb: Αλλάζει την εμφάνιση των τιμών στην εφαρμογή μετά από παράπονα πελατών
Airbnb istock

Νέα εργαλεία τιμολόγησης και εκπτώσεων φέρνει η Airbnb παράλληλα με την αλλαγή στον τρόπο εμφάνισης των τιμών στην εφαρμογή της. Τι ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας.

Στην ανακοίνωση της αλλαγής του τρόπου με τον οποίο η Airbnb εμφανίζει τις τιμές στην πλατφόρμα της, προχώρησε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας στο Twitter τη Δευτέρα (7/11), μετά από σειρά παραπόνων των πελατών.

“Σας άκουσα δυνατά και ξεκάθαρα – νιώθετε ότι οι τιμές δεν είναι διαφανείς και οι εργασίες πληρωμής είναι ένα βάσανο”, έγραψε στο Twitter ο διευθύνων σύμβουλος Brian Chesky.

Ο Chesky δήλωσε ότι η Airbnb θα προβεί σε τέσσερις αλλαγές από τον επόμενο μήνα, κι έτσι οι επισκέπτες θα μπορούν να βλέπουν τη συνολική τιμή που καλούνται να πληρώσουν εκ των προτέρων.

Οι πελάτες θα μπορούν πλέον να βλέπουν την πλήρη ανάλυση της τιμής με την αμοιβή υπηρεσιών της Airbnb, τις εκπτώσεις και τους φόρους, σύμφωνα με όσα έγραψε στο tweet του ο Chesky.

Η εταιρεία που εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο θα εμφανίζει πρώτη τη συνολική τιμή αντί για το ναύλο για την κάθε βραδιά στον αλγόριθμο κατάταξης της αναζήτησης, όπως είπε.

Ο Chesky δήλωσε επίσης ότι η εταιρεία θα λανσάρει νέα εργαλεία τιμολόγησης και εκπτώσεων για να επιτρέψει στους οικοδεσπότες να καθορίζουν πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Απαντώντας στα παράπονα των πελατών σχετικά με τους επισκέπτες που πρέπει να ολοκληρώσουν σειρά εργασιών κατά το checkout, ο Chesky δήλωσε ότι οι επισκέπτες δεν θα πρέπει να κάνουν “παράλογες εργασίες κατά το checkout, όπως το να αλλάξουν τα σεντόνια στο κρεβάτι, να πλύνουν ρούχα ή να βάλουν ηλεκτρική σκούπα”.

Η Airbnb, η οποία έχει χάσει περίπου το 37% της αξίας της μετοχής της μέχρι στιγμής φέτος, έχει επωφεληθεί από την ισχυρή ταξιδιωτική ζήτηση, αλλά τώρα αντιμετωπίζει κινδύνους από την αύξηση του πληθωρισμού και το ισχυρό δολάριο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα