Άλεκ Μπάλντουιν: “Έχει ραγίσει η καρδιά μου – Είμαι σε επικοινωνία με τον σύζυγο της Χάτσινς”

Άλεκ Μπάλντουιν: “Έχει ραγίσει η καρδιά μου – Είμαι σε επικοινωνία με τον σύζυγο της Χάτσινς”
Άλεκ Μπάλντουιν Atilgan Ozdil/Anadolu Agency via AFP

"Βρίσκομαι σε επικοινωνία με τον σύζυγό της Χαλίνα Χάτσινς και συναργάζομαι πλήρως με τις αρχές", δήλωσε ο Άλεκ Μπάλτνουιν αναφορικά με το περιστατικό που στέρησε τη ζωή της Χαλίνα Χάτσινς.

Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει η είδηση της ανθρωποκτονίας της Χαλίνα Χάτσινς διευθύντριας φωτογραφίας της ταινίας “Rust” κατά τη διάρκεια γυρισμάτων το βράδυ της Πέμπτης από τον Άλεκ Μπάλντουιν.

Ο ίδιος προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις. “Δεν υπάρχουν λέξεις που να περιγράφουν το σοκ και την θλίψη μου αναφορικά το τραγικό συμβάν που στέρησε τη ζωή της Χαλίνα Χάτσινς, συζύγου, μητέρας και αξιότιμης συναδέλφου μας. Συνεργάζομαι πλήρως με την αστυνομία προκειμένου να διαπιστωθεί πως συνέβη αυτή η τραγωδία.

Βρίσκομαι σε επικοινωνία και με τον σύζυγό της, προσφέροντας την υποστήριξή μου σε αυτόν και την οικογένειά του. Η καρδιά μου έχει ραγίσει για τον άντρα, τον γιο και όλους όσους αγαπούσαν την Χαλίνα”.

Σύμφωνα με ένα σωματείο του Χόλιγουντ, το όπλο με το οποίο σκοτώθηκε η διευθύντρια φωτογραφίας στα γυρίσματα της ταινίας στο Νέο Μεξικό περιείχε μία μοναδική, πραγματική σφαίρα.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το περιστατικό συνέβη στα γυρίσματα της κινηματογραφικής παραγωγής “Rust”, μιας ανεξάρτητης ταινίας που γυριζόταν στο Bonanza Creek Ranch του New Mexico που είναι μια δημοφιλής τοποθεσίας για παραγωγές. Σύμφωνα με το Deadline στα γυρίσματα κλήθηκαν αμέσως αστυνομικοί της ομάδας δίωξης εγκλήματος, απέκλεισαν την περιοχή και ξεκίνησε η έρευνα. Όπως είπαν, ο Μπάλντουιν ενημέρωσε ότι δεν γνώριζε τον τύπο των πυρομαχικών που είχε το όπλο. Συνήθως στις κινηματογραφικές παραγωγές, υπάρχει ειδικός επί των όπλων που είναι υπεύθυνος για ό,τι χρησιμοποιούν οι ηθοποιοί και για την ασφάλεια.

Όπως έγραψε το Variety, η 42χρονη Χάτσινς μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Νέου Μεξικού στο Albuquerque, ήταν όμως ήδη αργά. Ο 48χρονος Σόουζα μεταφέρθηκε στο Περιφερειακό Ιατρικό Κέντρο Christus St. Vincent στη Σάντα Φε, όπου υποβάλλεται σε θεραπεία για τα τραύματά του, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα