Αλλαγές στον προϋπολογισμό του Καναδά

Αλλαγές στον προϋπολογισμό του Καναδά

Η κυβέρνηση μειοψηφίας των Συντηρητικών στον Καναδά, προχώρησε σε παραχωρήσεις προς κατηγορίες πολιτών στο σχέδιο του προϋπολογισμού, ανταποκρινόμενη σε αιτήματα, της αντιπολίτευσης. Σε αυτή την απόφαση οδηγήθηκε με την ελπίδα να αποφύγει την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Η κυβέρνηση "είπε" ότι θα προσθέσει στον προϋπολογισμό ένα ποσό 400 εκατομμυρίων καναδικών δολαρίων για τη χρηματοδότηση οικιακών μετασκευών για την εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά και οικονομικά κίνητρα σε γιατρούς και νοσηλευτές, προκειμένου να εγκατασταθούν σε αγροτικές περιοχές.Και οι δύο αλλαγές, ανταποκρίνονται σε αιτήματα, που είχε θέσει ως όρους το κόμμα των Νέων Δημοκρατών, προκειμένου να υπερψηφίσει τον προϋπολογισμό.

Να σημειωθεί ότι η κυβέρνηση χρειάζεται τη συνδρομή μιάς παράταξης στο κοινοβούλιο για να επιβιώσει πολιτικά.


" Έχουμε κάνει σαφές ότι δεν επιθυμούμε μία εκλογική αναμέτρηση, τώρα. Θα καταθέσουμε ένα προϋπολογισμό, που θα ανταποκρίνεται στο συμφέρον όλων των Καναδών ", υποστήριξε η ανώνυμη κυβερνητική πηγή, με την έναρξη της διαδικασίας κατάθεσης του προϋπολογισμού, στη βουλή.

" Όπου η αντιπολίτευση κατέθεσε λογικές προτάσεις για τροποποιήσεις, τις λάβαμε υπόψη και είναι σαφές ότι δράσαμε ανάλογα ", προσέθεσε.

SHARE:

24Media Network