Αυστραλία: Φονική επίθεση καρχαρία σε κατάμεστη παραλία – Συγκλονίζουν τα πλάνα

Αυστραλία: Φονική επίθεση καρχαρία σε κατάμεστη παραλία – Συγκλονίζουν τα πλάνα
Επίθεση καρχαρία (φωτογραφία αρχείου) AP

Συγκλονίζουν τα πλάνα από επίθεση λευκού καρχαρία μήκους τεσσάρων μέτρων σε γνωστή παραλία της Αυστραλίας.

Ένας κολυμβητής έχασε τη ζωή του όταν του επιτέθηκε ένας λευκός καρχαρίας μήκους τεσσάρων σε γνωστή παραλία της Αυστραλίας. Μάρτυρες δηλώνουν πως άκουσαν τις διαπεραστικές κραυγές του άνδρα.

Το περιστατικό συνέβη κοντά στην παραλία Little Bay στα ανατολικά του Σίδνεϊ λίγο μετά τις 4.30 μ.μ. την Τετάρτη. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έσπευσαν άμεσα στο Buchan Point.

Ένα συγκλονιστικό βίντεο από τη σκηνή δείχνει ντόπιους ψαράδες να παρακολουθούν αβοήθητοι, καθώς ο κολυμβητής δέχεται επίθεση από τον καρχαρία τέρας.

Οι ανατριχιαστικές σκηνές, σύμφωνα με την dailymail, σημειώθηκαν μπροστά σε δεκάδες ψαράδες, οι οποίοι άκουσαν τις κραυγές του κολυμβητή πριν εκτυλιχθεί η επίθεση, προκαλώντας πανικό στην ακτή.

“Κάποιος μόλις τον έφαγε ένας καρχαρίας. Ω άνθρωπος! Ωχ όχι! Αυτό είναι τρελό. Αυτός είναι ένας μεγάλος λευκός καρχαρίας”, ακούγεται ένας ψαράς να φωνάζει στα πλάνα.

Αφού σήμανε συναγερμός, ελικόπτερα διάσωσης και ναυαγοσωστικά σε τζετ σκι στάλθηκαν σε αναζήτηση του κολυμβητή και του δολοφόνου αρπακτικού, με δεκάδες ντόπιους κολυμβητές να μπαίνουν στο νερό για να βοηθήσουν.

Τα σώμα του κολυμβητή βρέθηκε στο νερό μία ώρα αργότερα. Βρέθηκαν επίσης τμήματα μιας στολής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα