“Charlie Bit My Finger”: Οι πρωταγωνιστές του viral video του YouTube είναι πλέον έφηβοι και εκατομμυριούχοι

“Charlie Bit My Finger”: Οι πρωταγωνιστές του viral video του YouTube είναι πλέον έφηβοι και εκατομμυριούχοι
Στιγμιότυπο από το video 'Charlie Bit My Finger' YouTube

Οι περιπέτειες του Χάρι και του Τσάρλι στο μόλις 56 δευτερολέπτων video έχουν αποφέρει πολλά κέρδη στην οικογένεια των δυο αγοριών.

Δεκαέξι χρόνια έχουν περάσει από τότε που το video με πρωταγωνιστές δυο αδέρφια από το Ηνωμένο Βασίλειο, τον 3 ετών Χάρι και τον περίπου ενός έτους αδερφό του Τσάρλι έγινε το απόλυτο viral, σημειώνοντας ρεκόρ θεάσεων στη σχετικά νέα τότε αλλά πολλά υποσχόμενη πλατφόρμα του YouTube.

Για πολλά χρόνια το video με τίτλο “Charlie Bit My Finger” ή “Charlie Bit Me” κατείχε μια από τις πρώτες θέσεις ως το κλιπ με τις περισσότερες προβολές στο YouTube και έκτοτε εκατομμύρια παραλλαγές και αναπαραστάσεις έχουν κυκλοφορήσει,

Το συγκεκριμένο meme στην αρχική του μορφή ως video, δείχνει τα δυο αδέλφια να κάθονται αγκαλιά στην ίδια καρέκλα και να παίζουν ώσπου ο Τσάρλι δαγκώνει το δάχτυλο του αδερφού του και εκείνος παραπονιέται. Όμως, ο Χάρι δεν πτοείται και αποφασίζει να ξαναβάλει το δάχτυλό του στο στόμα του αδερφού του, χωρίς να περιμένει φυσικά ότι ο “δεύτερος γύρος” πρόκειται να πονέσει λίγο περισσότερο. “Ο Τσάρλι με δάγκωσε και αυτό πραγματικά πόνεσε πολύ”, φαίνεται να λέει ο Χάρι.

Αν και τα δυο αδέρφια δεν θυμίζουν φυσικά τα μικρά αγοράκια του video, το συγκεκριμένο κλιπ εξακολουθεί να παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή τους, καθώς έδωσε τη δυνατότητα στους γονείς τους να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, αποκτώντας ακόμα δυο παιδιά, τον Τζάσπερ και τον Ρούπερτ, αλλά και να στείλουν όλα τους τα παιδιά στο Πανεπιστήμιο.

Η μητέρα μάλιστα των τεσσάρων αγοριών παραδέχθηκε σε συνέντευξή της στην εκπομπή Good Morning Britain πως δεν μπορούσαν να αποκτήσουν και τέταρτο παιδί, χωρίς την επιτυχία του video.

Η οικογένεια εισέπραξε από διαφημίσεις περίπου 100 χιλιάδες λίρες, όπου τη βοήθησε να αγοράσει καινούριο σπίτι, ενώ την περασμένη χρονιά, η οικογένεια Ντέϊβις Καρ – οι γονείς των δυο αγοριών, έβαλαν σε δημοπρασία το video σε μορφή NFT, ένα είδος ψηφιακού πλεονεκτήματος που λειτουργεί ως “πνευματικό δικαίωμα” σε ένα πρωτότυπο video, meme ή tweet.

Σύμφωνα με τους γονείς των παιδιών, ο ιδιοκτήτης θα έχει την ευχέρια να μεταχειριστεί το video όπως εκείνος επιθυμεί και να δημιουργήσει όσες κωμικές παραλλαγές επιθυμεί.

Στη δημοπρασία του ‘Charlie Bit My Finger’ νικητής ήταν ο χρήστης “3fmusic”, που εικάζεται πως συνδέεται με το ομώνυμο δισκογραφικό label αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαριών που έχει ως έδρα το Ντουμπάι.

Ο Χάουαρντ Ντέιβις-Καρ, δήλωσε πως με τα χρήματα από το NFT, τα δυο του παιδιά θα μπορέσουν να σπουδάσουν σε όποιο πανεπιστήμιο επιθυμούν και να κάνουν τη δουλειά των ονείρων τους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα