Δολοφονία Τζορτζ Φλόιντ: Δεν πηγαίνει στην κηδεία o Μπάιντεν - Συνάντηση με τους γονείς του Αφροαμερικανού

Ο Τζο Μπάιντεν
Ο Τζο Μπάιντεν AP PHOTO/SUSAN WALSH

Ο Τζο Μπάιντεν δεν θα παραστεί στην κηδεία του Τζορτζ Φλόιντ, όπου όμως θα προβληθεί βιντεοσκοπημένο δικό του μήνυμα. Συνάντηση με τους γονείς του Αφροαμερικανού τη Δευτέρα.

Ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν και υποψήφιος για το χρίσμα του Δημοκρατικού κόμματος στις προσεχείς προεδρικές εκλογές θα μεταβεί τη Δευτέρα στο Χιούστον για να συναντηθεί με την οικογένεια του Τζορτζ Φλόιντ.

Σύμφωνα με δύο συνεργάτες του, ο Μπάιντεν θα συλλυπηθεί τους συγγενείς του Φλόιντ και θα βιντεοσκοπήσει ένα μήνυμα που θα προβληθεί στην κηδεία του 46χρονου. Δεν πρόκειται, όμως, να παραστεί στην τελετή αυτή, ώστε να μην την διαταράξει καθώς σε μια τέτοια περίπτωση η Μυστική Υπηρεσία θα έπρεπε να λάβει μέτρα για την προστασία του όσο θα βρισκόταν εκεί.

Οι υποστηρικτές του Μπάιντεν συχνά εγκωμιάζουν την ικανότητά του να παρηγορεί ανθρώπους που πενθούν. Η πρώτη σύζυγός του και η ενός έτους κόρη τους σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα πριν από πολλά χρόνια ενώ ο πρωτότοκος γιος του, ο Μπο, πέθανε από όγκο στον εγκέφαλο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τζο Μπάιντεν, Τζορτζ Φλόιντ
SHARE: