Euro 2020: Από το γέλιο στο κλάμα – Οι viral αντιδράσεις του Πρίγκιπα George

Euro 2020: Από το γέλιο στο κλάμα – Οι viral αντιδράσεις του Πρίγκιπα George
Οι viral αντιδράσεις του Πρίγκιπα George στον τελικό του Euro 2020 Frank Augstein/AP, ZUMA PRESS/VISUALHELLAS.GR

Ο 7χρονος Πρίγκιπας George έδωσε το "παρών" στον τελικό του Euro 2020 μαζί με τον Πρίγκιπα William και την Kate Middleton. Οι πανηγυρισμοί του και η απογοήτευση στη νίκη της Ιταλίας.

Ένα συναρπαστικό αγώνα παρακολούθησαν στον τελικό του Euro 2020 το βράδυ της Κυριακής (11/07) οι απανταχού φίλαθλοι, με την Ιταλία να κερδίζει τον τίτλο του πρωταθλητή της Ευρώπης.

Η Αγγλία ήταν μπροστά, βάζοντας γκολ στο 2ο κιόλας λεπτό του αγώνα, με τους οπαδούς της να είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι για τη συνέχεια, ωστόσο η αντίπαλη ομάδα έκανε την ανατροπή, αφήνοντάς τους απογοητευμένους.

Κάπως έτσι ήταν και ο Πρίγκιπας George, ο γιος του Πρίγκιπα William και της Kate Middleton, οι οποίοι έδωσαν το “παρών” στο στάδιο Wembley, όπου διεξήχθη ο τελικός του Euro 2020.

Ο νεαρός Πρίγκιπας ήταν αυθόρμητος και ιδιαίτερα εκφραστικός καθόλη τη διάρκεια του τελικού, με την κάμερα να “αιχμαλωτίζει” τα συναισθήματά του που ήταν έκδηλα σε όλες τις φάσεις του αγώνα.

Οι αντιδράσεις του πάντως έγιναν viral στο Twitter.

“Τρελάθηκε” στο γκολ της Αγγλίας

Συγκεκριμένα, ο 7χρονος Πρίγκιπας πανηγύρισε έξαλλα στο γρήγορο γκολ του Σο στην αρχή της αναμέτρησης, γελώντας, χοροπηδώντας και αγκαλιάζοντας τους γονείς του.

Η πλήρης απογοήτευση στο τέλος

Ωστόσο, η ψυχολογική του κατάσταση άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα και η απογοήτευσή του ήταν εμφανής, όταν η Ιταλία κατάφερε να επικρατήσει στα πέναλτι και να πάρει το τρόπαιο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα