Φιλιππίνες: Επίσημα υποψήφιος πρόεδρος ο Πακιάο -"Δεν έχει ακουστεί ακόμη η φωνή των φτωχών"

Φιλιππίνες: Επίσημα υποψήφιος πρόεδρος ο Πακιάο -"Δεν έχει ακουστεί ακόμη η φωνή των φτωχών"

Ο σούπερ σταρ της παγκόσμιας πυγμαχίας, ο Μάνι Πακιάο, είναι και επισήμως υποψήφιος πρόεδρος των Φιλιππίνων.

O Μάνι Πακιάο είναι και επίσημα από την Πέμπτη υποψήφιος πρόεδρος των Φιλιππίνων.

Ο σούπερ σταρ της παγκόσμιας πυγμαχίας αφότου αποσύρθηκε από τα ρινκ μετά από μία μεγαλειώδη καριέρα 26 χρόνων, έβαλε στόχο την πολιτική σταδιοδρομία πέφτοντας κατευθείαν στα βαθιά, δηλαδή στη διεκδίκηση της προεδρίας.

ADVERTISING

Μάλιστα, ο Πακιάο, μετά την επίσημη κατάθεση της υποψηφιότητας του, μίλησε για τις άμεσες επιδιώξεις του εφόσον εκλεγεί πρόεδρος στις εκλογές που θα διεξαχθούν τον Μάιο του 2022.

"Η προτεραιότητά μου θα είναι να τελειώσουμε με την πανδημία του κορονοϊού έτσι ώστε να οδηγήσουμε τη χώρα στην οικονομική ανάκαμψη" τόνισε χαρακτηριστικά ο εκατομμυριούχος πυγμάχος.

Οι μέχρι στιγμής δημοσκοπήσεις τον φέρνουν μόλις τέταρτο στις προτιμήσεις του κοινού, ωστόσο το γεγονός αυτό δεν τον πτοεί. "Δεν έχει ακουστεί ακόμα η φωνή των φτωχών ανθρώπων" υπογραμμίζει. Πράγματι στις χαμηλές τάξεις ο Πακιάο έχει πλεονέκτημα αφού θεωρείται ως το απόλυτο ίνδαλμα.

O νυν πρόεδρος Ροντρίγκο Ντουτέρτε έχει κυβερνήσει τη χώρα με πρωτοφανή πυγμή και έχει προκαλέσει μεγάλη δυσαρέσκεια. Ο Πακιάο από την άλλη πλευρά έχει ακραίες εκφράσει ομοφοβικές απόψεις.

Οπαδοί του Πακιάο στις Φιλιππίνες

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

SHARE:

24Media Network