Φον Ντερ Λαίεν: Ως τον Ιούλιο ο εμβολιασμός του 70% των Ευρωπαίων

Φον Ντερ Λαίεν: Ως τον Ιούλιο ο εμβολιασμός του 70% των Ευρωπαίων
Η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν Hazem Ahmed / ASSOCIATED PRESS

Πολύ κοντά βρίσκεται η Ευρωπαϊκή Ένωση στο χτίσιμο τείχους ανοσίας από τον κορονοϊό σύμφωνα με το twett της Ούρσουλα φον Ντερ Λαίεν.

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον Ντερ Λάιεν, με ανάρτηση της στο Twitter ανακοίνωσε ότι προχωρά με ταχείς ρυθμούς το εμβολιαστικό πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Μεταξύ άλλων, αναφέρει πως η ομοσπονδία των ευρωπαϊκών κρατών έχει ήδη ξεπεράσει τους 150 εκατ. εμβολιασμούς και το 25% των Ευρωπαίων πολιτών έχουν λάβει τουλάχιστον την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

Το τείχος της απαιτούμενης ανοσίας από τον κορονοϊό αναμένεται να έχει “χτιστεί” ως τα μέσα του καλοκαιριού σύμφωνα με την πρόεδρο της Ε.Ε: «Θα έχουμε αρκετές δόσεις για να εμβολιάσουμε το 70% των ενήλικων Ευρωπαίων πολιτών έως τον Ιούλιο», έγραψε η πρόεδρος της Κομισιόν,

Η ανάρτηση της επικεφαλής της Κομισιόν συνοδεύεται από βίντεο με φωτογραφίες πολιτών της ΕΕ που κάνουν το εμβόλιο.

Η επίτροπος αναφέρει αναλυτικά στη δημοσίευσή της: «Ο εμβολισμός επιταχύνεται σε ολόκληρη την ΕΕ: Μόλις ξεπεράσαμε τους 150 εκατ. εμβολιασμούς. Το 25% των Ευρωπαίων πολιτών έχουν λάβει την πρώτη δόση εμβολιασμού. Θα έχουμε αρκετές δόσεις για να εμβολιάσουμε το 70% των ενήλικων Ευρωπαίων πολιτών έως τον Ιούλιο».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα