Φωτιές στην Καλιφόρνια: Άλογο μπαίνει στις φλόγες για να σώσει την οικογένειά του

Άλογο επιστρέφει στις φλόγες για να σώσει την οικογένειά του
Άλογο επιστρέφει στις φλόγες για να σώσει την οικογένειά του PRINTSCREEN TWITTER /@LOGANHALLNEWS

Η νότια Καλιφόρνια φλέγεται και οικογένειες ολόκληρες εγκαταλείπουν τα σπίτια τους, όπως και τα ζώα. Βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου συγκινεί με την κίνηση ενός αλόγου, που επιστρέφει στη φωτιά για να σώσει την οικογένειά του.

Εδώ και αρκετές μέρες η νότια Καλιφόρνια βρίσκεται σε συναγερμό, αφού οι πύρινες φλόγες της φωτιάς «Κινκέιντ», όπως έχει ονομαστεί, καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους και έχουν ήδη κάψει περισσότερα από 120.000 στρέμματα.

Οικογένειες κλήθηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους για να προστατευτούν, τη στιγμή που οι πυροσβεστικές δυνάμεις καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να περιορίσουν την πύρινη λαίλαπα, η οποία είναι ανεξέλεγκτη.

Μέσα σ' αυτή την τρομακτική και επικίνδυνη κατάσταση, τα ζώα παλεύουν για τη ζωή τους, αλλά και για την οικογένειά τους, όπως φαίνεται και από ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο twitter και συγκινεί όσους το παρακολουθήσουν.

Στο βίντεο φαίνεται ένα άλογο, το οποίο, ενώ έχει σωθεί από τη φωτιά και είναι σε ασφαλές σημείο μαζί με πυροσβέστες, επιστρέφει στις φλόγες για να σώσει τα μέλη της οικογένειάς του που έμειναν πίσω και κινδυνεύουν.

Όπως βλέπουμε, εντοπίζει τα άλλα τρία μικρότερα άλογα και τα παίρνει μαζί του:


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φωτιά, ΗΠΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Καλιφόρνια: "Γλείφει" τα σπίτια των διασήμων η φωτιά

Πύρινη κόλαση στην Καλιφόρνια: 180.000 άνθρωποι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους

Καλιφόρνια: Μαίνονται οι καταστροφικές φωτιές - Διακοπές ρεύματος σε 850.000 νοικοκυριά

Καλιφόρνια: Στο έλεος της φωτιάς η περιοχή, χιλιάδες άνθρωποι απομακρύνονται από τα σπίτια τους

SHARE:

24Media Network