Φωτιές στην Καλιφόρνια: Απόκοσμα πλάνα, βγαλμένα από το Blade Runner

Φωτιές στην Καλιφόρνια: Απόκοσμα πλάνα, βγαλμένα από το Blade Runner
Twitter (@leoletailleur)

Φωτιές που δεν έχει ξαναβιώσει στο παρελθόν πλήττουν την Καλιφόρνια. Ένα πέπλο σκόνης που έχει μετατρέψει τα πάντα σε πορτοκαλί έκανε την εμφάνισή του στον ουρανό του Σαν Φρανσίσκο.

Σκηνές βγαλμένες από ταινία επιστημονικής φαντασίας θυμίζουν οι εικόνες που κυκλοφορούν από τον ουρανό της Καλιφόρνια, ο οποίος έχει πάρει ένα έντονο πορτοκαλί χρώμα λόγω των συνεχιζόμενων φωτιών που πλήττουν αρκετές Πολιτείες στις ΗΠΑ.

Βίντεο αποτυπώνουν την αίσθηση κόλασης από τις πυρκαγιές που εκτείνονται από την πολιτεία Ουάσινγκτον, στα σύνορα με τον Καναδά, ως το Σαν Ντιέγκο στο νότιο τμήμα της Καλιφόρνιας. Οι αρχές κάνουν λόγω για πολλούς νεκρούς, ωστόσο ακριβής απολογισμός δεν έχει γίνει ακόμη.

Τρομερά και τρομακτικά σκηνικά αντικρίζουν οι πολίτες που βρίσκονται και στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια. Μάλιστα, ένας χρήστης του Twitter ονόματι @terrythethunder αποτύπωσε το μέγεθος της καταστροφής δημοσιεύοντας βίντεο όπου φαίνεται ο σκοτεινός και πορτοκαλί ουρανός, ενώ στο background ακούγεται το soundtrack της ταινίας Blade Runner 2049.

Το αποτέλεσμα είναι μαγευτικά τρομακτικό.

Φωτιές στην Καλιφόρνια AP

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα