Γαλλία: Καλλιτέχνης γκράφιτι κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις σε 25 γυναίκες

Γαλλία: Καλλιτέχνης γκράφιτι κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις σε 25 γυναίκες
Γκράφιτι στο δρόμο Youtube

Ο Wilfrid A κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλικές επιθέσεις σε περισσότερες από 25 γυναίκες μεταξύ των ετών 2009 και 2020. Έγινε διάσημος με την υπογραφή του "Η αγάπη κυριαρχεί στους δρόμους".

Ο γνωστός καλλιτέχνης γκράφιτι του Παρισιού που εμφανίζεται με το όνομα Wilfrid A, κατηγορείται για βιασμό αλλά και για πολλαπλές σεξουαλικές επιθέσεις, σε τουλάχιστον 25 γυναίκες. Οι επιθέσεις έχουν πραγματοποιηθεί στην διάρκεια της τελευταίας 10ετίας.

Σύμφωνα με το BBC, οι γυναίκες υπέβαλαν κοινή καταγγελία στον εισαγγελέα του Παρισιού, την Τρίτη 07/07.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν μεταξύ 2009 και 2020, κυρίως στην περιοχή της Μονμάρτρης, στο 18ο διαμέρισμα του Παρισιού.

Όλες οι γυναίκες ήταν ηλικίας μεταξύ 16 και 26 ετών όταν δέχτηκαν επίθεση. Ο Wilfrid A ήταν τότε περίπου 50 ετών, σύμφωνα με τις μαρτυρίες.

Ο Joseph Cohen-Sabban, δικηγόρος που εκπροσωπεί τον Wilfrid A, δήλωσε ότι ο πελάτης του αρνείται τα γεγονότα και δεν γνωρίζει καν ποιος του επιτίθεται. Ακόμη ανέφερε ότι ο καλλιτέχνης σχεδιάζει να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Ο γνωστός καλλιτέχνης έχει γίνει διάσημος με την υπογραφή του “Η αγάπη κυριαρχεί στους δρόμους”, που αφήνει στα έργα του.

Οι γυναίκες δικηγόροι που εκπροσωπούν τις κοπέλες δήλωσαν πως δεν έχουν δει ποτέ μια ανάλογη περίπτωση τέτοιου μεγέθους. Ανέφεραν ότι έλαβαν περισσότερες από εκατό μαρτυρίες σε διάστημα μόλις 10 ημερών.

Σύμφωνα με το περιοδικό NEON της Γαλλίας, ο Wilfrid A είχε τεθεί υπό κράτηση δύο φορές για βιασμό στο παρελθόν, το 2013 και το 2019 .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version