Σκωτία: 41χρονη μαθαίνει ότι έχει καρκίνο κατά την επίσκεψή της σε τουριστική ατραξιόν

Θερμική απεικόνιση της 41χρονης
Θερμική απεικόνιση της 41χρονης GLOMEX

Η 41χρονη γυναίκα επισκέφθηκε ένα γνωστό μουσείο με ειδικές κάμερες που κάνουν θερμικές απεικονίσεις και εκεί πρόσεξε κάτι περίεργο. Όταν επέστρεψε από τις διακοπές της, συμβουλεύτηκε έναν γιατρό και ανακάλυψε πως καλώς είχε ανησυχήσει.

Μία θερμική κάμερα σε τουριστική ατραξιόν άλλαξε τη ζωή μιας γυναίκας μια για πάντα.

Μια 41χρονη γυναίκα βρέθηκε για διακοπές στο Εδιμβούργο στη Σκωτία και επισκέφθηκε το Camera Obscura & World of Illusions που συγκεντρώνει πλήθος τουριστών.

ADVERTISING

Στο συγκεκριμένο μουσείο υπάρχει μια ειδική κάμερα, η οποία μετρά τη θερμοκρασία του σώματος και παρουσιάζει μια θερμική απεικόνιση του σώματος του κάθε επισκέπτη.

Όταν η 41χρονη επισκέφθηκε το μέρος και είδε την θερμική απεικόνιση του κορμιού της, παρατήρησε μια ασυνήθιστη σκιά στο στήθος της.

Φαινόταν πως σε ένα σημείο του αριστερού μαστού της, είχε συγκεντρωμένη μεγαλύτερη ποσότητα θερμότητας, σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα της.

Όταν επέστρεψε από τις διακοπές της, κοίταξε ξανά τις φωτογραφίες θερμικής απεικόνισης από την επίσκεψη στο μουσείο και αποφάσισε να επισκεφθεί έναν γιατρό για να ελέγξει το σημείο που την είχε ανησυχήσει.

Η 41χρονη διαγνώθσηκε με καρκίνο του μαστού σε πρώιμο στάδιο, ενώ αργότερα έγραψε μια επιστολή στην οποία ευχαριστούσε το μουσείο, καθώς μέσω εκείνου ανακάλυψε πως ήταν άρρωστη εγκαίρως.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Καρκίνος μαστού: Οι γυναίκες κερδίζουν τις μάχες σε μια συχνή κακοήθεια που μπορεί να νικηθεί

Ήπια άσκηση 30 λεπτών τη μέρα αρκεί για να μειωθεί σημαντικά ο κίνδυνος εμφάνισης καρκίνου

SHARE:

24Media Network