H παρουσιάστρια του Ice Hockey που έγινε viral χτυπά αλύπητα τον σεξισμό

H παρουσιάστρια του Ice Hockey που έγινε viral χτυπά αλύπητα τον σεξισμό

"Δεν υπάρχει κανένας σεξισμός. Γυμνάζομαι πολλά χρόνια, έχω κοπιάσει για αυτό το σώμα, και το ωραίο πρέπει να φαίνεται", απαντά η ρεπόρτερ της Σπαρτάκ Μόσχας.

Το όνομα αυτής, Yulia Ushakova. Μοντέλο και παρουσιάστρια, αριθμεί στο προφίλ της μόλις… 408.000 ακολούθους.

Η Yulia εργάζεται ως ρεπόρτερ χόκεϊ για λογαριασμό της Σπαρτάκ Μόσχας. Πρόσφατα, με αφορμή  έναν τραυματισμό στον αστράγαλο, πόζαρε στο φυσιοθεραπευτήριο σχεδόν γυμνή. Η πόζα της ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας και έγινε ένας κακός χαμός.

 

Η ίδια έκανε δηλώσεις στο RT. Μεταξύ άλλων είπε: “Μετά τη φωτογράφησή μου, έλαβα δεκάδες μηνύματα από αγνώστους που μου πρόσφεραν λεφτά για να ποζάρω για εκείνους, ή λάμβανα ερωτικά μηνύματα”.

Η Ushakova υποστηρίζει πως μπορεί κανείς να την κατηγορεί μονάχα για “ναρκισσισμό” και απορρίπτει τα όσα γράφτηκαν περί σεξισμού ως προς το πώς τη “χρησιμοποίησε” η ομάδα για να προβληθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

“Δεν υπάρχει κανένας σεξισμός. Γυμνάζομαι πολλά χρόνια, έχω κοπιάσει για αυτό το σώμα, και το ωραίο πρέπει να φαίνεται. Η Σπαρτάκ δε με προσέλαβε για να προμοτάρω τη σεξουαλικότητά μου. Είναι κάτι που το κάνω η ίδια, για εμένα την ίδια”.

 

“Είναι αμαρτία, ή λάθος, να θαυμάζει κανείς τον εαυτό του και όσα έχει καταφέρει και να είναι υπερήφανος για αυτό;”, διερωτήθηκε η ίδια. “Έχω περάσει 10 χρόνια μέσα στο γυμναστήριο και η σελίδα μου είναι γεμάτη από βίντεο προπόνησης και συμβουλές για ασκήσεις. Δεν θα κρυφτώ, δεν ντρέπομαι για αυτό”, καταλήγει.

Όσο για την επίμαχη φωτογραφία με τον τραυματισμένο αστράγαλο, απαντά: “Την έκανα επίτηδες αυτή τη φωτογράφηση. Ήθελα να δω αν ο κόσμος θα εστιάσει στον αστράγαλό μου και στον τραυματισμό. Και το πείραμα έπιασε”, δηλώνει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα