Η 17χρονη “κρυφή” κόρη του Πούτιν ποζάρει με μάσκα Gucci

Η 17χρονη “κρυφή” κόρη του Πούτιν ποζάρει με μάσκα Gucci
instagram

Η "κρυφή" κόρη του Πούτιν ποζάρει με μάσκα Gucci, ενώ δε διστάζει να επιδεικνύει ακριβά παπούτσια και κοσμήματα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Οι φήμες λένε ότι ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν έχει μια “κρυφή” κόρη, η οποία μάλιστα είναι καλλονή, ενώ μάλιστα του μοιάζει σε κάποια χαρακτηριστικά.

Οι εικόνες από τον λογαριασμό της 17χρονης Λουίζα – που έφερε στο φως η DailyMail, δείχνουν την “κόρη” του Πούτιν να ποζάρει με μάσκα Gucci και να επιδεικνύει ακριβά παπούτσια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

instagram

Οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν την αγάπη της νεαρής για ακριβές μάρκες, όπως οι YSL, Bottega Veneta, Tom Ford και Dolce & Gabbana.

https://www.news247.gr/poutin

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η μητέρα της 17χρονης ονομάζεται Σβετλάνα Κριβονόγκιχ και είναι 45 ετών. Πρόκειται για μια γυναίκα που ξεκίνησε από καθαρίστρια και κατέληξε να διατηρεί μια τεράστια περιουσία.

Η γυναίκα διατηρούσε δεσμό με τον Ρώσο πρόεδρο, ενώ εκείνος ήταν ακόμη παντρεμένος. Το ζευγάρι φέρεται να χώρισε στις αρχές της δεκαετίας του 2000, μετά την γέννηση της Γιελιζαβέτα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ρωσικού ερευνητικού site Proekt που επικαλείται η DailyMail.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα