Η 3χρονη που δεν έλεγε ψέματα πως στο δωμάτιο της υπάρχει ένα τέρας

Διαβάζεται σε 3'
Η 3χρονη που δεν έλεγε ψέματα πως στο δωμάτιο της υπάρχει ένα τέρας
Η θερμική κάμερα δείχνει κυψέλη μελισσών πίσω από τον τοίχο της 3χρονης. TikTok (Ashley Massis Class)

Η Saylor έλεγε στους γονείς της ότι στους τοίχους του δωματίου της ζούσε ένα τέρας. Εκείνοι δεν την πίστευαν. Ώσπου αποδείχθηκε ότι δεν έλεγε ακριβώς ψέματα.

Ένα 3χρονο κορίτσι από τη Σάρλοτ των ΗΠΑ δεν μπορούσε να κοιμηθεί το βράδυ, μόνη στο δωμάτιο της. Έλεγε στους γονείς της πως την επισκέπτεται ένα τέρας.

Εκείνοι πίστευαν για καιρό πως η Saylor απλά δεν ήθελε να κοιμηθεί μόνη. Όταν εκείνη άρχισε τις περιγραφές, απέδωσαν το αφήγημα στην πολύ ζωηρή φαντασία του παιδιού.

Δεν βοηθούσε ότι η Saylor πρωτοείδε το τέρας αφότου όλη η οικογένεια είχε παρακολουθήσει την ταινία Monsters της Pixar.

Όπως δήλωσε η μητέρα της, Ashley «μέχρι που της παρουσιάσαμε ένα μπουκάλι με νερό ως σπρέι εναντίον των τεράτων, με το οποίο μπορούσε να τα διώξει από το δωμάτιο».

Για τους επόμενους μήνες, η μικρή επέμενε πως υπήρχε κάτι στην ντουλάπα της. Η μητέρα της που είναι διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων, άρχισε να παρατηρεί μέλισσες να συγκεντρώνονται σε μεγάλες ομάδες, κοντά στη σοφίτα και την καμινάδα του σπιτιού που πια είχε συμπληρώσει 100 χρόνια ύπαρξης.

Σκέφτηκε ότι η κόρη της ενδεχομένως να άκουγε το βουητό που έκαναν, στο δωμάτιο της. Κάλεσε εταιρία ελέγχου παρασίτων και έμαθε ότι τα έντομα που είχαν κάνει το σπίτι της, σπίτι τους ήταν μέλισσες -είδος που είναι προστατευόμενο στις ΗΠΑ.

Πρότειναν στην ιδιοκτήτρια του κτιρίου να επικοινωνήσει με μελισσοκόμο, πράγμα που έκανε. Εκείνος της αποκάλυψε ότι τα έντομα ταξίδευαν προς τις σανίδες που υπήρχαν στο δάπεδο της σοφίτας, ακριβώς πάνω από το υπνοδωμάτιο της κόρης της.

Την ενημέρωσε και ότι είχαν περάσει οκτώ μήνες χτίζοντας την κυψέλη τους. Με μια θερμική κάμερα της έδειξε ακριβώς τι υπήρχε στους τοίχους του δωματίου της Saylor, πριν δηλώσει ότι δεν είχε δει ποτέ κυψέλη να φτάνει τόσο κάτω σε έναν τοίχο. Όταν τον έσπασε «ζήσαμε ό,τι έχουμε δει σε ταινίες τρόμου».

Δηλαδή, είδαν μπροστά τους 55.000 έως 65.000 μέλισσες, με την κηρήθρα τους να ζυγίζει 45 κιλά.

Με τρεις επεμβάσεις που αφορούσαν και ηλεκτρική σκούπα, ο μελισσοκόμος αιχμαλώτισε όσες μπορούσες και τις μετέφερε σε καταφύγιο μελισσών. Είχαν ήδη καταστρέψει την ηλεκτρική καλωδίωση του σπιτιού (αυτό έγινε με το μέλι που έπεσε στα καλώδια), με τις ζημιές που προκάλεσαν να φτάνουν στα 20.000 δολάρια.

Στα θετικά της υπόθεσης, η Saylor γλίτωσε από τα τέρατα. Η δε, μητέρα της απέκτησε εκατομμύρια views στο λογαριασμό της στο TikTok, μέσω των καθημερινών ενημερώσεων για τη μάχη με τις μέλισσες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα