Η επιστροφή του ISIS: Εκτελέσεις με συνοπτικές διαδικασίες στη Συρία - Σκότωσαν και Κούρδισσα πολιτική αρχηγό

Η επιστροφή του ISIS: Εκτελέσεις με συνοπτικές διαδικασίες στη Συρία
Η επιστροφή του ISIS: Εκτελέσεις με συνοπτικές διαδικασίες στη Συρία AP

Η επιστροφή του ISIS και της εγκληματικής δραστηριότητάς του είναι γεγονός. Εννιά εκτελέσεις μόνο σε μία ημέρα από τους φανατικούς Ισλαμιστές με τις πλάτες της τουρκικής εισβολής, μία εξ αυτών Κούρδισσας πολιτικής αρχηγού.

Επιβεβαιώνονται με τρόπο ηχηρό από πολλές διαφορετικές πηγές οι εκτελέσεις πολιτών στη Συρία από τις παραστρατιωτικές δυνάμεις που η Τουρκία χρησιμοποιεί ως εμπροσθοφυλακή της. Το γεγονός ότι ένα μεγάλο ποσοστό αυτών των παραστρατιωτικών δυνάμεων αποτελείται από τζιχαντιστές ,είναι κάτι που η Δύση παριστάνει ότι δεν γνωρίζει.

Προφανώς δεν είναι τυχαίο ότι το πρώτο που έκαναν αυτές οι παραστρατιωτικές δυνάμεις ήταν να τινάξουν στον αέρα φυλακές στις οποίες κρατούνταν μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, που είναι πλέον ελεύθεροι. Τα βίντεο που οι ίδιοι οι “Τούρκοι μαχητές” κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δεν αφήνουν και πολλές αμφιβολίες: ISIS is BACK. Με τουρκικές στολές…

Eκτελέσεις

Τουλάχιστον εννέα πολίτες «εκτελέσθηκαν» το Σάββατο στην Συρία από φιλοτουρκικές πολιτοφυλακές που συμμετέχουν στην επίθεση που έχει εξαπολύσει η Αγκυρα κατά των κουρδικών δυνάμεων στην βορειοανατολική Συρία, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

«Οι εννέα πολίτες εκτελέσθηκαν σε χωριστά περιστατικά νότια της μεθοριακής πόλης Ταλ Αμπιάντ», σύμφωνα με την μη κυβερνητική οργάνωση. Μεταξύ των θυμάτων περιλαμβάνονται στέλεχος κουρδικού πολιτικού κόμματος και ο οδηγός του, σύμφωνα με το Συριακό Δημοκρατικό Συμβούλιο, την πολιτική πτέρυγα της αραβοκουρδικής συμμαχίας των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων.

Μισθοφόροι που υποστηρίζονται από την Τουρκία έβγαλαν την Χεβρίν Χαλάφ από τον αυτοκίνητό της και την εκτέλεσαν στον δρόμο ανάμεσα στο Καμισλί και το Μανμπέζ», σύμφωνα με ανακοίνωση του Συριακού Δημοκρατικού Συμβουλίου.

Στον οδηγό και τους άνδρες της ασφάλειάς της επιφυλάχθηκε η ίδια τύχη.

Πηγή: 

militaire

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Συρία, Isis, Εισβολή στη Συρία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εισβολή στη Συρία: Οι Κούρδοι ισχυρίζονται ότι κατάφεραν ισχυρό πλήγμα στις τουρκικές δυνάμεις

Με το βλέμμα στη Σύνοδο Κορυφής: Εμπάργκο όπλων κατά της Τουρκίας εξετάζει η ΕΕ

SHARE: