Η καζούρα του Έλον Μασκ στον Τζεφ Μπέζος για το ποιος είναι πιο πλούσιος

Η καζούρα του Έλον Μασκ στον Τζεφ Μπέζος για το ποιος είναι πιο πλούσιος
O ιδρυτής της Amazon Τζεφ Μπέζος AP Photo/Cliff Owen

Πώς αντέδρασε ο Έλον Μασκ στην πληροφορία που δημοσίευσε το Bloomberg και τον θέλει να άνοιξε τη διαφορά που τον χωρίζει από τον δεύτερο πιο πλούσιο άνθρωπο του πλανήτη γη, Τζεφ Μπέζος.

To ένα χτύπημα μετά το άλλο δέχεται ο Τζεφ Μπέζος. Λίγες ώρες μετά τις καταγγελίες που θέλουν την εταιρία του Blue Origin (αυτή με τα διαστημόπλοια) να έχει δυσλειτουργική και τοξική ηγεσία -γυναίκες αποκάλυψαν πως υπάρχει και σεξιστική συμπεριφορά, που περιλαμβάνει εξευτελιστικά σχόλια που κάνουν άνδρες-στελέχη- προέκυψε η είδηση ότι ο Έλον Μασκ αύξησε την απόσταση από τον κύριο ανταγωνιστή του, για τη θέση του πιο πλούσιου ανθρώπου του πλανήτη γη.

Όπως αναφέρει το Bloomberg η προσωπική περιουσία του Μασκ εκτιμάται πια, στα 222 δισεκατομμύρια δολάρια, με εκείνη του Μπέζος να είναι στα 191.600.000.000 δολ. Η βελτίωση έχει να κάνει με τα 10.6 δισεκατομμύρια δολάρια που προέκυψαν από δευτερογενή πώληση μετοχών από επενδυτές και την αύξηση της αξίας της SpaceX -ξεπέρασε τα 100 δισεκατομμύρια.

Ο Μπέζος τιτίβισε για το success story του, προτρέποντας τον κόσμο να μην επιτρέπει σε κανέναν να του λέει ποιος είναι. Ο Μασκ σχολίασε, με το ποστάρισμα ενός ασημένιου μεταλλίου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα