Η Mail on Sunday θα πρέπει να βγάλει πρωτοσέλιδο τη δικαστική της ήττα από την Μέγκαν Μαρκλ

Η Mail on Sunday θα πρέπει να βγάλει πρωτοσέλιδο τη δικαστική της ήττα από την Μέγκαν Μαρκλ
Η Μέγκαν Μαρκλ AP

Σύμφωνα με απόφαση του βρετανικού δικαστηρίου η ταμπλόιντ Mail on Sunday θα πρέπει να ενημερώσει το πρωτοσέλιδό της για τη δικαστική της ήττα από την Μέγκαν Μαρκλ.

H βρετανική ταμπλόιντ Mail on Sunday θα πρέπει να ενημερώσει στο πρωτοσέλιδό της τους αναγνώστες σχετικά με τη δικαστική ήττα της από την Μέγκαν Μαρκλ, τη σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι, η οποία είχε προσφύγει στη δικαιοσύνη σε βάρος της εφημερίδας για παραβίαση της προσωπικής ζωή της, μετά τη δημοσίευση μιας επιστολής προς τον πατέρα της, όπως αποφάσισε σήμερα βρετανικό δικαστήριο.

Η 39χρονη πρώην ηθοποιός δικαιώθηκε στις 11 Φεβρουαρίου στην προσφυγή της κατά της εφημερίδας. Την κατηγορούσε για τη δημοσίευση μιας επιστολής, που είχε γράψει το 2018, όπου ζητούσε από τον πατέρα της Τόμας Μαρκλ να σταματήσει να λέει ψέματα στα ΜΜΕ σχετικά με τη σχέση τους.

Η συμπληρωματική απόφαση, που εκδόθηκε, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σήμερα από τον δικαστή Μαρκ Γουάρμπι, αναφέρεται πιο συγκεκριμένα στα δικαιώματα του συντάκτη της επιστολής. Υποχρεώνει την ταμπλόιντ, εκτός από το πρωτοσέλιδό της, να αναφέρει στην τρίτη σελίδα της ότι «παραβίασε το δικαίωμα του συντάκτη» με τη δημοσίευση αυτή και θα πρέπει να αναρτήσει στον ιστότοπό της έναν σύνδεσμο που θα παραπέμπει στο πλήρες κείμενο της απόφασης.

Σε ακροαματικές διαδικασίες, που θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο, αναμένεται να αποφασιστεί μια ενδεχόμενη καταβολή αποζημιώσεων.

Η απόφαση εκδόθηκε σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία οι ήδη τεταμένες σχέσεις του πριγκιπικού ζεύγους, που διαμένει πλέον στην Καλιφόρνια, έχουν περαιτέρω επιδεινωθεί με την υπόλοιπη βρετανική βασιλική οικογένεια, πριν από την προβολή μιας συνέντευξης-εξομολόγησής τους στην αμερικανική τηλεόραση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα