Η Μισέλ Ομπάμα και η Γκρέτα “ενωμένες” κόντρα στον Τραμπ

Η Μισέλ Ομπάμα και η Γκρέτα “ενωμένες” κόντρα στον Τραμπ
Trump, Michelle Obama, Greta

Η Μισέλ Ομπάμα, υπερασπίστηκε ανοιχτά την Γκρέτα Τούνμπεργκ, ύστερα από το απρεπές σχόλιο του Τραμπ "να χαλαρώσει και να διαχειριστεί τον θυμό της".

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ, η νεαρή ακτιβίστρια για την κλιματική αλλαγή, έχει προκαλέσει παγκόσμιες αντιδράσεις με τις πράξεις και τη στάση της, ωστόσο έχει και ισχυρούς συμμάχους όπως την Μισέλ Ομπάμα, η οποία υποστήριξε ανοιχτά την Γκρέτα και τέθηκε κατά του Τραμπ, με ένα ποστ στο Twitter.

“Μην αφήσεις κανέναν να ‘σβήσει το φως σου’. Όπως τα κορίτσια που γνώρισα στο Βιετνάμ αλλά και άλλα σε όλο τον κόσμο έτσι κι εσύ έχεις τόσα πολλά να προσφέρεις σε όλους μας. Αγνόησε όσους σε αμφισβητούν και να ξέρεις ότι εκατομμύρια σε παινεύουν”, έγραψε.

Αφορμή αποτέλεσε το νέο σχόλιο του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ανέφερε ότι η Γκρέτα πρέπει να χαλαρώσει, καθώς όπως φαίνεται έχει θέματα διαχείρισης θυμού και ίσως να πρέπει να πάει να δει κάποια ταινία με έναν φίλο”.

Η Γκρέτα δεν θα μπορούσε φυσικά να αφήσει την “πρόκληση” του Τραμπ αναπάντητη. Έτσι άλλαξε το “Bio” του προφίλ της στο Twitter γράφοντας : “Μια θυμωμένη έφηβη, που προσπαθεί να διαχειριστεί τον θυμό της. Αυτή τη στιγμή χαλαρώνει παρακολουθώντας μια καλή παλιά ταινία με έναν φίλο”.

Ο λογαριασμός της Γκρέτα στο Twitter

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version