Ινδία: 14χρονο κορίτσι φέρεται να βιάστηκε σε κέντρο θεραπείας του κορονοϊού

Κέντρο θεραπείας για τον κορονοϊό στην Ινδία
Κέντρο θεραπείας για τον κορονοϊό στην Ινδία AP

Όπως δήλωσε το κορίτσι, ένας 20χρονος φίλος του δράστη ήταν μάρτυρας και κατέγραφε το έγκλημα σε βίντεο στο κινητό του.

Ένα 14χρονο κορίτσι φέρεται να βιάστηκε σε κέντρο θεραπείας του κορονοϊού στην Ινδία, σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας.

Ο φερόμενος βιαστής της ανήλικης είναι ένας 19χρονος ασθενής στο κέντρο της πρωτεύουσας στο Νέο Δελχί, σύμφωνα με το CNN.

"Οι δύο δεν γνωρίζονταν πριν από το περιστατικό, ο βιασμός έλαβε χώρα σε απομονωμένο χώρο του κέντρου, ενώ ένας 20χρονος φίλος του δράστη είναι συνένοχος στο έγκλημα", δήλωσαν οι τοπικές αρχές.

Ο ύποπτος και το φερόμενο θύμα διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό και ήταν ασθενείς στο Κέντρο Φροντίδας Sardar Patel Covid 10.000 κρεβατιών στο Chhatarpur, στα νότια της πόλης.

Η οικογένεια του κοριτσιού κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία. Το κορίτσι δήλωσε ακόμα ότι ο 20χρονος κατέγραψε το έγκλημα στο κινητό του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν και βρίσκονται σε κρατικό νοσοκομείο υπό παρακολούθηση, καθώς υποβάλλονται σε θεραπεία για τον κορονοϊό.

Το κορίτσι λαμβάνει θεραπεία σε διαφορετικό κρατικό νοσοκομείο.

Σημειώνεται πως η Ινδία κατέχει μία από τις υψηλότερες θέσεις ανάμεσα στις χώρες με τα περισσότερα κρούσματα διεθνώς. Το τελευταίο 24ωρο η χώρα ανέφερε περισσότερα από 49.000 νέα κρούσματα κορονοϊού και 740 νέους θανάτους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ινδία, Βιασμός, Κορονοϊός
SHARE: