ΗΠΑ: Νεκρές βρέθηκαν πέντε γυναίκες σε σπίτι στο Αρκάνσας

ΗΠΑ: Νεκρές βρέθηκαν πέντε γυναίκες σε σπίτι στο Αρκάνσας
shutterstock

Οι αρχές αναφέρουν ότι τα πέντε άτομα που βρέθηκαν νεκρά σε σπίτι στο Αρκάνσας ήταν συγγενείς και αντιμετωπίζουν τους θανάτους ως πιθανές ανθρωποκτονίες.

Δύο γυναίκες και τρία κορίτσια βρέθηκαν νεκρές σε ένα σπίτι στο βορειοδυτικό Αρκάνσας των ΗΠΑ, σε μία πιθανώς πολλαπλή ανθρωποκτονία.

Οι αρχές απάντησαν σε μια κλήση που δέχτηκαν την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου, περίπου στις 17:00 και κατέφθασαν στο εν λόγω σπίτι, όπου βρήκαν τα πέντε άτομα νεκρά. Οι ηλικίες των θυμάτων ήταν μεταξύ 8 και 50 ετών και πιστεύεται ότι ήταν συγγενείς, σύμφωνα με τις αρχές.

Ο αρχηγός της αστυνομίας, Shane Jones, δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ότι ο ύποπτος πιστεύεται ότι είναι μεταξύ των νεκρών.

“Είναι σπάνια περίπτωση”, είπε, αναφερόμενος στην υπόθεση. “Ας προσευχόμαστε για μια οικογένεια που έχει καταστραφεί” πρόσθεσε.

“Αυτή τη στιγμή, πιστεύουμε ότι αυτό είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό και δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει κίνδυνος για την τοπική κοινωνία”, ανέφερε σε δήλωσή του ο σερίφης, σύμφωνα με τον Guardian.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα