Τον σκότωσε επειδή χτύπησε τη λάθος πόρτα - Ζητούσε "συγγνώμη"

Το 19χρονο θύμα
Το 19χρονο θύμα TWITTER

Ο Darryl Bynes,32 ετών, φέρεται ότι πυροβόλησε τον 19χρονο Omarion Banks από το μπαλκόνι του, όταν ο δεύτερος του χτύπησε κατά λάθος το κουδούνι.

Ένας άντρας από τη Γεωργία αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία καθώς πυροβόλησε και σκότωσε έναν 19χρονο , ο οποίος έψαχνε το διαμέρισμα της κοπέλας του και χτύπησε λάθος κουδούνι.

Μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, ο 19χρονος Omarion Banks κατευθυνόταν προς το σπίτι της κοπέλας του, η οποία είχε μετακομίσει πρόσφατα στην περιοχή και γι'αυτό δεν γνώριζε καλά τους δρόμους. Συνεπώς ο νεαρός μπερδεύτηκε και χτύπησε σε λάθος διαμέρισμα.

Όταν είδε ότι δεν άνοιγε κανείς την πόρτα, άρχισε να απομακρύνεται από το σπίτι.

ADVERTISING

Τότε βγήκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος ένας άντρας, ο 32χρονος Darryl Bynes, και οι δύο άνδρες άρχισαν να λογομαχούν.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού τότε άρπαξε μία καραμπίνα και πυροβόλησε τον νέο αρκετές φορές, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Τραγική φιγούρα η κοπέλα του θύματος η οποία τα άκουσε όλα καθώς μιλούσε στο τηλέφωνο εκείνη την ώρα με τον Omarion Banks.

"Τον άκουσα να ζητάει συγγνώμη και να λέει πως είναι στο λάθος σπίτι. Τότε ο άντρας του απάντησε πως όχι, δεν ήταν σε λάθος σπίτι, και τον πυροβόλησε.", δήλωσε η κοπέλα.

Ένας γείτονας επιβεβαίωσε τα λεγόμενα της κοπέλας αναφέροντας πως είδε τον νέο να τρέχει προς τη γωνία φωνάζοντας "λυπάμαι, χτύπησα λάθος πόρτα". "Δεν είναι λάθος", απάντησε ο 32χρονος και τον πυροβόλησε.

Ο δράστης συνελήφθη και στη συνέχεια οδηγήθηκε στη φυλακή με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με την οικογένεια του δράστη: "Την προηγούμενη εβδομάδα κάποιος είχε κλέψει το φορτηγάκι του. Νόμιζε λοιπόν πως ο νεαρός ήταν ο κλέφτης και τον πυροβόλησε για να υπερασπιστεί τα πέντε παιδιά του".

Πηγή: 

Huffpost

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΗΠΑ
SHARE:

24Media Network