ΗΠΑ: Ρεπουμπλικανή υποψήφια υποστηρίζει ότι ο θάνατος του Τζορτζ Φλόιντ ήταν ψεύτικος

ΗΠΑ: Ρεπουμπλικανή υποψήφια υποστηρίζει ότι ο θάνατος του Τζορτζ Φλόιντ ήταν ψεύτικος
Η Winnie Heartstrong, Ρεπουμπλικανή υποψήφια για το Κογκρέσο των ΗΠΑ Youtube@DrWinnieHeartstrongforCongress

Η Δρ Winnie Heartstrong συμφωνεί με τη θεωρία συνωμοσίας που υποστηρίζει ότι ο θάνατος του Τζορτζ Φλόιντ δεν ήταν πραγματικό γεγονός.

Η Δρ Winnie Heartstrong, η οποία αγωνίζεται για να εκπροσωπήσει την περιοχή του Μιζούρι στο Κογκρέσο, θεωρεί ότι η δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ δεν συνέβει ποτέ και είναι ένα πλαστό συμβάν.

Σύμφωνα με την Independent, η Heartstrong υποστηρίζει ότι ο άοπλος μαύρος, Τζορτζ Φλόιντ, που πέθανε κατά την αστυνομική κράτηση στη Μινεάπολη και πυροδότησε διαδηλώσεις κατά του ρατσισμού παγκοσμίως, αντ’ αυτού “πέθανε το 2016”.

Η ίδια έχει κάνει κάποιες αναρτήσεις στο twitter σχετικά με την θεωρία, στις οποίες ισχυρίζεται ότι ο Φλόιντ που βλέπουμε στο βίντεο είναι ένα ψεύτικο πρόσωπο, που δεν υπάρχει πια και είναι όλα ένα προϊόν μοντάζ, που φτιάχτηκε με τη βοήθεια πολύ προηγμένης τεχνολογίας.

Όλα τα άτομα που εμφανίζονται στο βίντεο, κατά την ίδια θεωρία συνωμοσίας, είναι ηθοποιοί ή άτομα που δεν υφίστανται.

Σε ένα από τα ποστ που έκανε, έχει βάλει φωτογραφίες του “Φλόιντ“, που “αποδεικνύουν” το γεγονός ότι το πρόσωπο του βίντεο είναι φτιαχτό. Ακόμη, στο ίδιο ποστ ζητάει από τον πρόεδρο Τραμπ να κάνει περαιτέρω έρευνα για την δολοφονία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα