Κι όμως μπορεί και πιο χαμηλά! Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ διαφημίζει ρολόγια πάνω από ένα νεκρό ελάφι

default image

Ο Γάλλος ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε άλλη μια διαφήμιση που κάνει το γύρο του διαδικτύου για όλους τους λάθος λόγους (vid)

Ο Γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ έχει μονοπωλήσει τη δημοσιότητα τα τελευταία χρόνια με απαράδεκτες συμπεριφορές, απρεπή διαγωγή και συνεχείς τρόπους να αμαυρώνει την εικόνα του εξαίρετου ηθοποιού που είχε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια. Αυτή τη φορά πρωταγωνιστεί σε διαφημιστικό σποτ ελβετικού ρολογιού, στο οποίο στέκεται περήφανα πάνω από ένα νεκρό ελάφι.

“Προκειμένου να σκοτώσεις ένα ελάφι, πρέπει να είσαι πάντα στην ώρα σου. Χάρη στο Gystos μου, είμαι πάντα στην ώρα μου και αυτή ήταν η ώρα του ελαφιού” αναφέρει στο βίντεο, κρατώντας μια σφαίρα στα χέρια και στέλνοντας φιλάκια στο νεκρό ζώο. Το σποτ καταλήγει με το μότο “Περήφανος που είμαι Ρώσος” προκαλώντας ακόμη περισσότερο τους Γάλλους πολίτες. 

Δείτε το βίντεο:

Ο ηθοποιός αντέδρασε το 2013 στην υψηλή φορολογία που ήθελε να επιβάλει η νέα κυβέρνηση Ολάντ στα υψηλά εισοδήματα και έτσι ζήτησε και πήρε ρωσικό διαβατήριο και υπηκόοτητα.

 

Πάνω σε αυτό το θέμα που είχε απασχολήσει για καιρό τα γαλλικά ΜΜΕ, ο Γάλλος καλλιτέχνης κέρδισε και ένα συμβόλαιο για τον οίκο ελβετικών ρολογιών. Στο πρώτο μάλιστα σποτ που κυκλοφόρησε, ο Ντεπαρντιέ μιλούσε ρώσικα και κατέληγε και πάλι στο σλόγκαν “Είμαι περήφανος που είμαι Ρώσος.

Ο ηθοποιός έχε ξεπεράσει πολλές φορές τα όρια, με χαρακτηριστική την αντίδρασή του κατά τη διάρκεια πτήσης, όταν σηκώθηκε και ούρησε στο διάδρομο του αεροσκάφους. Όλα συνέβησαν όταν η αεροσυνοδός του εξήγησε πως δεν μπορούσε να σηκωθεί από το κάθισμά του κατά τη διάρκεια της απογείωσης και πως θα έπρεπε να κάνει υπομονή 15′ λεπτά. Μια καθυστέρηση στην απογείωση, οδήγησε τον ηθοποιό στην απόφαση πως θα μπορούσε να ουρήσει μέσα στον κόσμο, χρησιμοποιώντας ένα μπουκάλι για δοχείο. Φυσικά, το πλήρωμα τον κατέβασε από την πτήση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα