Κίνα – lockdown: Γυναίκα εγκλωβίστηκε στο σπίτι άνδρα που γνώρισε σε ραντεβού στα τυφλά

Κίνα – lockdown: Γυναίκα εγκλωβίστηκε στο σπίτι άνδρα που γνώρισε σε ραντεβού στα τυφλά
istock

Η Wang είναι αναγκασμένη να παραμείνει στο σπίτι του άνδρα που μόλις είχε γνωρίσει σε ραντεβού στα τυφλά, όταν επιβλήθηκε ξαφνικό lockdown.

Αίσθηση έχει προκαλέσει το ημερολόγιο που δημοσιεύει γυναίκα στην Κίνα, με βίντεο που καταγράφουν τη ζωή της ενώ έχει βρεθεί κολλημένη στο σπίτι άνδρα όπου είχε πάει σε ραντεβού στα τυφλά.

Η Wang πήγε για δείπνο την Κυριακή στο συγκεκριμένο σπίτι στην πόλη Ζενγκζού της κεντρικής Κίνας, όπου λόγω πρόσφατου ξεσπάσματος κρουσμάτων κορονοϊού, χιλιάδες άνθρωποι μπήκαν σε καραντίνα σε μέρη της πόλης. Καθώς τελείωνε το γεύμα της, η περιοχή τέθηκε σε lockdown.

Ως αποτέλεσμα, δεν μπόρεσε να φύγει από το σπίτι του ραντεβού της, όπως είπε στο πρακτορείο ειδήσεων The Paper με έδρα τη Σαγκάη αυτή την εβδομάδα, λέγοντας ότι είχε πάει στην πόλη για ένα ταξίδι διάρκειας μιας εβδομάδας για να συναντήσει πιθανούς μνηστήρες από τη νότια επαρχία Γκουανγκντόνγκ.

Η Wang μοιράστηκε γρήγορα την περίεργη αυτή εμπειρία με φίλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Γερνάω τώρα, η οικογένειά μου, μου σύστησε 10 υποψήφιους… Το πέμπτο ραντεβού ήθελε να επιδείξει τις μαγειρικές του ικανότητες και με κάλεσε στο σπίτι του για δείπνο», λέει η Wang σε ένα από τα βίντεο σύμφωνα με τον Guardian.

Δημοσίευσε επίσης σύντομα βίντεο που έδειχναν την καθημερινή της ζωή σε lockdown στο WeChat, στα οποία εμφανίζεται ο άντρας να της μαγειρεύει γεύματα, να κάνει δουλειές του σπιτιού και να δουλεύει στο φορητό υπολογιστή του ενώ αυτή κοιμάται, σύμφωνα με αποσπάσματα που δημοσιεύτηκαν από τοπικά κινεζικά μέσα.

Η Wang δήλωσε στα ΜΜΕ την Κυριακή ότι είχε «εγκλωβιστεί» για τέσσερις ημέρες στο σπίτι του άνδρα και ότι η κατάσταση «δεν ήταν ιδανική». Εκείνος της μαγείρευε κάθε ημέρα, όμως- συμπλήρωσε η γυναίκα- «δεν μιλάει πολύ».

Αν και η Wang δεν εμφανίστηκε να παραπονιέται για την εμπειρία της αυτή, το ξαφνικό και παρατεταμένο lockdown έχει δημιουργήσει προβλήματα, καθώς άνθρωποι βρίσκονται ξαφνικά αντιμέτωποι με τον εγκλεισμό σε τυχαία τοποθεσία, με τυχαία, ενδεχομένως πρόσωπα και τυχαίο, πολλές φορές, εξοπλισμό επιβίωσης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα