Κίνα: Παραμένουν χαμηλοί οι αριθμοί των νέων κρουσμάτων κορονοϊού

Άνθρωποι σε εμπορικό του Πεκίνου φορούν μάσκα κατά του κορονοϊού
Άνθρωποι σε εμπορικό του Πεκίνου φορούν μάσκα κατά του κορονοϊού AP

Στην Κίνα, τις τελευταίες 24 ώρες καταγράφηκαν μόλις 12 "εισαγόμενα" κρούσματα μόλυνσης από τον κορονοϊό και κανένας νέος θάνατος.

Δώδεκα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 εντοπίστηκαν στην ηπειρωτική Κίνα ως τα μεσάνυχτα χθες Δευτέρα, αριθμός μειωμένος από τα 20 που είχαν ανακοινωθεί την προηγουμένη, ενημέρωσε σήμερα το κινεζικό υπουργείο Υγείας, διευκρινίζοντας ότι όλα ήταν «εισαγόμενα», ότι δηλαδή εντοπίστηκαν μεταξύ ταξιδιωτών από το εξωτερικό αφού εισήλθαν στην κινεζική επικράτεια.

Ο αριθμός των ασυμπτωματικών φορέων που εντοπίστηκαν το ίδιο διάστημα αυξήθηκε σε 31 από 27 την προηγουμένη, αν και οι περιπτώσεις αυτές δεν συμπεριλαμβάνονται στα επιβεβαιωμένα κρούσματα που ανακοινώνει το Πεκίνο.

Δεν αναφέρθηκε κανένας θάνατος εξαιτίας της COVID-19.

Επτά ασθενείς, ισάριθμοι με την προηγουμένη, κρίθηκε ότι αποθεραπεύτηκαν και τους δόθηκαν εξιτήρια από νοσοκομεία, με το σύνολο των ανθρώπων που έχουν αναρρώσει να ανέρχεται σε 80.635. 213 ασθενείς παραμένουν σε κινεζικές δομές υγείας.

Επισήμως, η πανδημία του κορονοϊού στην Κίνα έχει στοιχίσει τη ζωή σε 4.634 ανθρώπους επί συνόλου 85.482 ανθρώπων που έχουν μολυνθεί.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κίνα, Κορονοϊός, Covid-19
SHARE:

24Media Network