Κόμπι Μπράιαντ: Εκπρόσωπος του πιλότου κατηγορεί τους επιβάτες για το δυστύχημα

Κόμπι Μπράιαντ: Εκπρόσωπος του πιλότου κατηγορεί τους επιβάτες για το δυστύχημα
AP

Στην αντεπίθεση πέρασε ο εκπρόσωπος του πιλότου της μοιραίας πτήσης του Καλαμπάσας, που με αγωγή του κατηγορεί ότι ο Κόμπι Μπράιαντ και οι επιβάτες του ελικοπτέρου είναι υπαίτιοι για το δυστύχημα του Ιανουαρίου.

Έχουν περάσει τέσσερις μήνες σχεδόν από το αεροπορικό δυστύχημα του Καλαμπάσας που σκότωσε τον Κόμπι Μπράιαντ, την κόρη του Τζιάνα και επτά ακόμη άτομα. Έχει περάσει καιρός από το πρωί (ώρα Καλιφόρνια) της 26ης Ιανουαρίου και ακόμη μοιάζει με ψέμα αυτή η ιστορία που σόκαρε όλον τον πλανήτη και όχι μόνο τον κόσμο των σπορ. Και όμως, φαίνεται πως η υπόθεση θα συνεχίσει να μας απασχολεί για πολλά χρόνια καθώς στην αγωγή της Βανέσα Μπράιαντ απάντησε εκπρόσωπος (που είναι ταυτόχρονα και συγγενής) του πιλότου που κατηγορεί τους επιβάτες για την πρόσκρουσή του σε βουνό της περιοχής εξαιτίας πυκνής ομίχλης.

Η σύζυγος του αδικοχαμένου θρύλου του NBA έχει καταθέσει αγωγή εναντίον του πιλότου της μοιραίας πτήσης, ωστόσο συγγενής που εκπροσωπεί τον Αρα Τζορτζ Ζομπαγιάν περνά -σύμφωνα με το TMZ– στην αντεπίθεση με δική του αγωγή μέσω της οποίας υποστηρήζει ότι το δυστύχημα προκλήθηκε από υπαιτιότητα των επιβατών.

Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα ποιο ήταν το λάθος που έκαναν ο Κόμπι Μπράιαντ, η κόρη του και οι ακόμη έξι επιβάτες το πρωινό της 26ης Ιανουαρίου αν και λέγεται πως αναφέρεται στις πιέσεις που δέχθηκε ο πιλότος για να πετάξει υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα