Κοροναϊός: Η Apple κλείνει όλα τα καταστήματά της στην Κίνα ως τις 9 Φεβρουαρίου

Κοροναϊός: Η Apple κλείνει όλα τα καταστήματά της στην Κίνα ως τις 9 Φεβρουαρίου
AP

Ακόμα μία μεγάλη εταιρία ανακοίνωσε ότι κλείνει μέχρι νεωτέρας τα γραφεία της στην Κίνα λόγω του κοροναϊού και της σχετικής ανασφάλειας που υπάρχει.

Η Apple ανακοίνωσε το Σάββατο ότι κλείνει όλα τα επίσημα καταστήματά της και τα γραφεία της στην ηπειρωτική Κίνα ως τις 9 Φεβρουαρίου καθώς αυξάνεται η ανησυχία για τον νέο κοροναϊό, με τον απολογισμό των νεκρών να φτάνει πλέον τους 259.

"Για λόγους ασφαλείας και βάσει των πιο πρόσφατων συστάσεων των υγειονομικών αξιωματούχων, κλείνουμε όλα τα γραφεία της εταιρείας, τα καταστήματα και τα κέντρα επικοινωνίας στην ηπειρωτική Κίνα ως τις 9 Φεβρουαρίου", ανέφερε σε ανακοίνωσή της η εταιρία..

ADVERTISING

Πρόσθεσε ότι ανυπομονεί να ξανανοίξει τα καταστήματά της "το συντομότερο δυνατό". Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα η Apple έκλεισε τρία καταστήματά της στην Κίνα εξαιτίας της ανησυχίας για την εξάπλωση της επιδημίας.

Ήδη και άλλες πολυεθνικές εταιρείες, όπως η McDonald's Corp και η Starbucks Corp, έχουν κλείσει τα καταστήματά τους στην Κίνα για προληπτικούς λόγους, ενώ άλλες έχουν ζητήσει από τους εργαζόμενούς τους να εργάζονται από το σπίτι και να ακυρώσουν τα μη απαραίτητα επαγγελματικά ταξίδια την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός, Κίνα, Apple
SHARE:

24Media Network