Κορονοϊός - Ιταλία: Ζευγάρι για 82 χρόνια, πέθαναν με μία εβδομάδα διαφορά

Ο  Κροτσέφισο Μιλιέτα και η Κοζίμα Σερενέλι ήταν ζευγάρι για 82 χρόνια, μέχρι να τους κόψει το νήμα της ζωής ο κορονοϊός

Ήταν ζευγάρι στη ζωή για 82 ολόκληρα χρόνια, τα 70 ως παντρεμένοι, και έφυγαν μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας νικημένοι και οι δύο από τον κορονοϊό. Διαβάστε μία ιστορία αγάπης που συγκίνησε όλη την Ιταλία.

Η ιστορία των Κροτσέφισο Μιλιέτα και της Κοζίμα Σερενέλι δεν είναι σαν όλες τις άλλες γιατί απλούστατα και εκείνοι δεν ήταν ένα συνηθισμένο ζευγάρι.

Αγαπήθηκαν από πολύ μικρή ηλικία, όταν αμφότεροι ήταν 11 ετών, ήταν αρραβωνιασμένοι για 12 χρόνια και ο γάμος τους κράτησε 70 χρόνια, κάτι που σημαίνει πως ήταν μαζί για τα 82 από τα 93 χρόνια της ζωής τους.

Τι ήταν αυτό που έκοψε το νήμα της ζωής τους; Ο κορονοϊός που πληγώνει βαθιά την Ιταλία και έχει αφήσει πίσω του μέχρι στιγμής πάνω από 26.000 νεκρούς σε όλη τη χώρα, με το εν λόγω ζευγάρι από την Απουλία να φεύγει από τη ζωή μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας έχοντας προσβληθεί από τη νόσο.

Ο Κροτσέφισο Μιλιέτα απεβίωσε στις 16 Απριλίου στο Λέτσε ενώ τον ακολούθησε μία εβδομάδα αργότερα η αγαπημένη του σύζυγος, Κοζίμα Σερενέλι, που άφησε την τελευταία πνοή της σε νοσοκομείο του Μπρίντιζι στις 24 Απριλίου.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Όσο για το πιο συγκινητικό αντίο, αυτό ήρθε από την κόρη τους Μαριέλ μέσω ανάρτησής της στο Facebook: "82 χρόνια μαζί, μια ζωή μαζί και τώρα δεν θα μπορούσατε παρά να είστε μαζί στον Παράδεισο.

Τώρα έχουμε έχουμε δύο υπέροχους αγγέλους που μας προστατεύουν από εκεί ψηλά. Η καρδιά μου σκίστηκε δύο φορές, πρώτα για σένα υπέροχε μπαμπά μου και έπειτα για σένα υπέροχη μαμά μου. Αναπαυτείτε εν ειρήνη και σας παρακαλώ δώστε μου δύναμη και θάρρος για να αντιμετωπίσω όλον αυτόν τον τεράστιο πόνο.

Σας αγαπώ περισσότερο από τη ζωή μου, που είναι τώρα σπασμένη, τίποτα δεν θα είναι το ίδιο χωρίς τα αγαπημένα μου κουτάβια", έγραψε στον αποχαιρετισμό προς τους γονείς της.

Ένα ζευγάρι που δίδαξε τι θα πει αγάπη και αφοσίωση και δεν άντεξε ο ένας μακριά από τον άλλο πάνω από μία εβδομάδα.

Πηγή: 

Mediaset.it

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός, Ιταλία, Covid-19
SHARE:

24Media Network