Κορονοϊός: “Αν κολλήσω, κόλλησα” – Οι spring breakers στη Φλόριντα συνεχίζουν τη διασκέδαση

Κορονοϊός: “Αν κολλήσω, κόλλησα” – Οι spring breakers στη Φλόριντα συνεχίζουν τη διασκέδαση
Χιλιάδες άνθρωποι νοσούν και στο Μιαμί γιορτάζουν το spring break AP

Αγνόησαν τις οδηγιες που έχουν δοθεί προκειμένου να περιοριστεί η πανδημία του κορονοϊόυ και έτρεξαν στις παραλίες της Φλόριντα να γιορτάσουν το spring break.

Χιλιάδες είναι οι άνθρωποι στη Φλόριντα που δεν συμμορφώθηκαν με τα μέτρα, που επέβαλε η κυβέρνηση Τραμπ, προκειμένου να περιοριστεί η πανδημία του κορονοϊού στις ΗΠΑ.

Παρά τις προειδοποιήσεις από δημόσιους οργανισμούς υγείας, φωτογραφίες και βίντεο που κυκλοφόρησαν δείχνουν τις παραλίες της Φλόριντα γεμάτες από ανθρώπους που βγήκαν να γιορτάσουν το spring break.

Τη Δευτέρα ο Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε νέες συστάσεις για τους Αμερικανούς πολίτες, καθώς 93 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους στις ΗΠΑ από τον “επιθετικό” ιό. Μεταξύ αυτών ενδείκνυται η αποφυγή συναθροίσεων άνω των 10 ατόμων, καθώς και η επίσκεψη μπαρ και εστιατορίων.  

Ιδανικά οι πολίτες θα έπρεπε να τηρούν τις “κοινωνικές αποστάσεις”. Όμως σύμφωνα με το CBS, στην παραλία Clearwater της Φλόριντα, χιλιάδες spring breakers, “σπάνε” τους κανόνες και γιορτάζουν τον ερχομό της άνοιξης. 

Οι εικόνες είναι χαρακτηριστικές της κατάστασης που επικρατεί.

“Αν είναι να κολλήσω κορονοϊό, κόλλησα. Στην τελική δεν θα το αφήσω να μου χαλάσει τη διασκέδαση”, ανέφερε ο Brady Sluder στο Reuters. “Περνάμε καλά. Ο,τι συμβεί, συνέβη!”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα