Κορονοϊός: Κρούσματα της παραλλαγής από τη Νότια Αφρική στην Ιρλανδία

Άντρας στην Ιρλανδία
Άντρας στην Ιρλανδία AP

Συναγερμός στην Ιρλανδία έπειτα από τον εντοπισμό μίας νέας παραλλαγής της covid19. Να τεθούν σε αυτοαπομόνωση για 14 ημέρες όλοι όσοι ταξίδεψαν από τη Νότια Αφρική κάλεσαν οι αξιωματούχοι υγείας της νήσου.

Τρία κρούσματα μιας νέας παραλλαγής της COVID-19 που ταυτοποιήθηκε πρόσφατα στη Νότια Αφρική επιβεβαιώθηκαν στην Ιρλανδία και όλα τους συνδέονται άμεσα με πρόσφατο ταξίδι από τη Νότια Αφρική, δήλωσε σήμερα ο αρχίατρος της Ιρλανδίας.

Αξιωματούχοι της υγείας κάλεσαν όλους όσοι ταξίδεψαν από τη Νότια Αφρική πρόσφατα να τεθούν σε αυτοαπομόνωση για 14 ημέρες και να υποβληθούν στο διαγνωστικό τεστ το συντομότερο δυνατό. Η Ιρλανδία ανέφερε αυτή την εβδομάδα μια αυξανόμενη παρουσία της νέας πιο μεταδοτικής βρετανικής παραλλαγής του κορονοϊού.

Η Ιρλανδία, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατέγραψε επίσης άλλο ένα υψηλό ρεκόρ ημερησίων κρουσμάτων της COVID-19, με 8.248 επιβεβαιωμένα κρούσματα, τα οποία αύξησαν το ποσοστό επίπτωσης ανά 100.000 άτομα τις τελευταίες 14 ημέρες σε 1,088. Οι επικεφαλής δημόσιας υγείας δήλωσαν την Πέμπτη ότι σύμφωνα με τις αρχικές ενδείξεις η εξάπλωση περιορίστηκε λόγω της καραντίνας που εφαρμόζεται στη χώρα.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ιρλανδία, Κορονοϊός
SHARE:

24Media Network