Λονδίνο: Θρίλερ με διαμελισμένο πτώμα γυναίκας μέσα σε βαλίτσα

Λονδίνο: Θρίλερ με διαμελισμένο πτώμα γυναίκας μέσα σε βαλίτσα
Μέλη της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου AP

Μία πολύ περίεργη υπόθεση ερευνάται στο Λονδίνο. Γυναίκα 41 ετών βρέθηκε νεκρή, ενώ το σώμα της είχε διαμελιστεί και τοποθετηθεί μέσα σε βαλίτσα σε έναν ξενώνα.

Θρίλερ με το πτώμα μίας 41χρονης γυναίκας που βρέθηκε διαμελισμένο και μέσα σε βαλίτσα σε ξενώνα του Λονδίνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Joanna Borucka βρέθηκε νεκρή στο hostel “Pay And Sleep in Southall”, στο δυτικό Λονδίνο, το μεσημέρι της Παρασκευής (18/12).

Τελευταία φορά που εθεάθη ζωντανή ήταν στις 20 Νοεμβρίου, ενώ κάτοικοι της περιοχής υποστηρίζουν ότι και ο σύντροφός της αγνοείται από τότε.

Την υπόθεση ανέλαβε ντεντέκτιβ ο οποίος δήλωσε: “Τα νέα για τον θάνατο της Joanna σίγουρα θα σοκάρουν όσους τη γνώριζαν, ιδίως λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε το σώμα της”.

“Υπάρχει ένα κενό από τη μέρα που κάποιος την είδε τελευταία φορά ζωντανή μέχρι την ημέρα που βρέθηκε νεκρή. Είναι σημαντικό να μιλήσει οποισδήποτε γνωρίζει κάτι”, συμπλήρωσε.

Κάτοικος του ξενώνα δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι η Joanna ήταν “ένα πολύ καλό άτομο”, προσθέτοντας: “Ήταν η κολλητή μου εδώ. Είχαμε κοινούς φίλους. Καλό κορίτσι, πολύ καλό και φιλικό”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα