Μαϊάμι: Στους τέσσερις οι νεκροί από την κατάρρευση κτιρίου – Δεκάδες αγνοούμενοι

Μαϊάμι: Στους τέσσερις οι νεκροί από την κατάρρευση κτιρίου – Δεκάδες αγνοούμενοι
Κατάρρευση κτιρίου στο Μαϊάμι 2021 Lynne Sladky/AP Photo

Ακόμη ένας άνθρωπος ανασύρθηκε νεκρός από τα συντρίμμια του 12όροφου κτιρίου που κατέρρευσε στο Μαϊάμι, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους τέσσερις. Στους 159 οι αγνοούμενοι.

Αυξάνεται ο τραγικός απολογισμός των θυμάτων μετά την κατάρρευση πολυώροφης πολυκατοικίας κοντά στο Μαϊάμι της Φλόριντα, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για ακόμη έναν νεκρό, ανεβάζοντας τον αριθμό στους τέσσερις, ενώ εξακολουθεί να αγνοείται η τύχη 159 ανθρώπων, όπως δήλωσε σήμερα η επικεφαλής των αρχών της κομητείας Μαίάμι-Ντέιντ.

«Ο αριθμός των ανθρώπων για την τύχη των οποίων δεν έχουμε καμία ενημέρωση έχει αυξηθεί σε 159. Επιπλέον, επιβεβαιώνουμε αύξηση του απολογισμού των νεκρών, που είναι πλέον 4», δήλωσε η Ντανιέλα Λιβάιν Κάβα σε συνέντευξη Τύπου.

Οι αρχές συνεχίζουν να ελπίζουν ότι θα βρουν επιζώντες στα χαλάσματα του κτιρίου που κατέρρευσε νωρίς χθες, παρά την έκταση της καταστροφής, δήλωσε η ίδια.

«Θα συνεχίσουμε τις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης διότι διατηρούμε ακόμα την ελπίδα ότι θα βρούμε επιζώντες», δήλωσε η Λιβάιν Κάβα.

Η στιγμή της κατάρρευσης του κτιρίου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα