Μαρόκο: Νεκρός ανασύρθηκε ο 5χρονος από το πηγάδι

Φωτογραφία από το σημείο
Φωτογραφία από το σημείο AP

Μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες οι διασώστες ανέσυραν τον μικρόν Ραγιάν από το πηγάδι στο οποίο είχε πέσει, το παιδί όμως ήταν ήδη νεκρό.

Οι διασώστες ανέσυραν νεκρό τον μικρό Ραγιάν από το πηγάδι των 32 μέτρων σύμφωνα με την μαροκινή τηλεόραση.

Η προσπάθεια διάσωσης του παιδιού έχει κάνει το γύρο του κόσμου ενώ στην πατρίδα του είναι πρώτο θέμα. Εκατοντάδες άνθρωποι έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο.

ADVERTISING

Το παιδί ήταν μόλις πέντε ετών ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έπεσε στο πηγάδι των 32 μέτρων την περασμένη Τρίτη παραμένουν άγνωστες.

O βασιλιάς Μοχάμεντ έστειλε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ.

Οι διασώστες έχουν διοχετεύσει οξυγόνο μέσω σωλήνων και έχουν κατεβάσει μπουκάλια με νερό, χωρίς να είναι βέβαιοι ότι το παιδί τα χρησιμοποίησε.

Οι εργασίες διάνοιξης του οριζόντιου τούνελ μήκους λίγων μέτρων έχει προχωρήσει με πολύ αργούς ρυθμούς στην απομονωμένη κοινότητα της επαρχίας Τσεφτσαουέν του βόρειου Μαρόκου και όλες οι προσπάθειες είναι επικεντρωμένες στην αποφυγή κατολισθήσεων.

Ο επικεφαλής των σωστικών συνεργείων Αμπντελχαμπί Τεμράνι είχε δηλώσει σε τοπικά μέσα πως η επιχείρηση είναι ιδιαίτερα δύσκολη καθώς η διάμετρος του πηγαδιού είναι μόνο 45 εκατοστά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αφρική
SHARE:

24Media Network