Ματωμένος γάμος στην Τουρκία: Σκότωσε στο γλέντι τον γαμπρό και αδερφό του

Ματωμένος γάμος στην Τουρκία: Σκότωσε στο γλέντι τον γαμπρό και αδερφό του
CUMHURIYET

Το σοκαριστικό περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο, το οποίο δείχνει έναν άνδρα να παίρνει στα χέρια του ένα όπλο και να πυροβολεί στον αέρα. Μία από τις σφαίρες χτυπά τον γαμπρό στο κεφάλι. Οι αρχές διαπίστωσαν ότι ο δράστης είναι ο αδελφός του.

Σε τραγωδία εξελίχθηκε ένας γάμος στην τουρκική πόλη Μπορ, καθώς την ώρα που οι νεόνυμφοι και οι καλεσμένοι διασκέδαζαν στο γαμήλιο γλέντι, ο γαμπρός έπεσε νεκρός από σφαίρα.

Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στις 31 Αυγούστου, όταν ένας από τους καλεσμένους πήρε στα χέρια του ένα όπλο και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα.

ADVERTISING

Όμως μία από τις σφαίρες που έριξε χτύπησε τον γαμπρό εν ονόματι Hasan Koyun, ενώ εκείνος χόρευε για να γιορτάσειτον γάμο του.

Άμεσα ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Στο πλαίσιο των ερευνών που έγιναν για το συμβάν από την τουρκική αστυνομία, συνελήφθησαν εννέα ύποπτοι. Οι αρχές διαπίστωσαν ότι ο δράστης, από το όπλο του οποίου προήλθε η φονική σφαίρα, είναι ο αδελφός του γαμπρού, Ramazan Koyun.

Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στη φυλακή, όπως αναφέρει σχετικά η Cumhuriyet.

Η στιγμή που η μοιραία σφαίρα χτυπά τον Hasan Koyun καταγράφηκε σε βίντεο από καλεσμένο στο γαμήλιο γλέντι. Όπως φαίνεται στο μαγνητοσκοπημένο υλικό, ο Ramazan τραβά τη σκανδάλη προτού υψώσει το όπλο στον αέρα.

Προσοχή - Ακολουθούν σκληρές εικόνες:

Πηγή: 

Cumhuriyet

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τουρκία
SHARE:

24Media Network