Michael K. Williams: Από υπερβολική δόση ναρκωτικών ο θάνατος του σταρ του The Wire

Michael K. Williams: Από υπερβολική δόση ναρκωτικών ο θάνατος του σταρ του The Wire
Ο Michael K. Williams σε εκδήλωση στον Καναδά το 2018 2021 Evan Agostini/ap

Από λάθος έχασε τη ζωή του ο σταρ της σειράς The Wire, Michael K. Williams, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο οποίος αποκάλυψε ότι αιτία ήταν υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Τα αίτια θανάτου του Αμερικανού ηθοποιού Michael K. Williams, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη Νέα Υόρκη στις 6 Σεπτεμβρίου, αποκάλυψε ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό του.

Ο 54χρονος έφυγε από τη ζωή από υπερβολική δόση ενός συνδυασμού ηρωίνης, κοκαΐνης, φαιντανύλης και υδροχλωρίδης. Όπως δήλωσε ο ιατροδικαστής, ο θάνατός του ήταν κατά λάθος.

Ο  Williams έγινε γνωστός από τον ρόλο του ως Omar Little στο The Wire, μια τηλεοπτική σειρά που θεωρείτε από πολλούς μια από τις καλύτερες όλων των εποχών. Ο εκλιπών είχε μιλήσει ανοιχτά για τον εθισμό του στα ναρκωτικά. Το 2012 είχε αποκαλύψει ότι είχε βρεθεί να κάνει χρήση “σε τρομακτικά μέρη, με τρομακτικούς ανθρώπους”. Ωστόσο, είχε προσθέσει ότι δεν είχε πάρει “τίποτα πιο δυνατό” από την κοκαΐνη και την μαριχουάνα. “Έπαιζα με τη φωτιά. Ήταν θέμα χρόνου να με πιάσουν και η υπόθεσή μου να καταλήξει στο εξώφυλλο ενός ταμπλόιντ ή να πάω φυλακή ή, το χειρότερο, να καταλήξω νεκρός” είχε δηλώσει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα