Μίστρες Βέλβετ: Η dominatrix που ζητούσε από τους υποτακτικούς της να διαβάσουν φεμινισμό

Μίστρες Βέλβετ: Η dominatrix που ζητούσε από τους υποτακτικούς της να διαβάσουν φεμινισμό

Απεβίωσε ξαφνικά η dominatrix που ζητούσε από τους υποτακτικούς της να διαβάζουν την ιστορία του μαύρου φεμινισμού. Το εντυπωσιακό "δέσιμο" με το χιλιάδων followers κοινό της.

Τον Μάρτιο του 2021, η Ντάνι, γνωστή στον κόσμο του BDSM ως Μίστρες Μπλακ, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 33 ετών. Προηγουμένως είχε προειδοποιήσει το κοινό της (11.000 followers) πως είχε σκοπό να κάνει ένα διάλειμμα από τα social media, ώστε να κατάφερει να ξεπεράσει συναισθηματικά το διαζύγιο της. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο θάνατος της προήλθε από αυτοκτονία.

Η γκανέζικης καταγωγής εργάτρια του σεξ, αυτοπροσδιοριζόταν ως non binary άτομο και έγινε γνωστή για την επιθυμία της να ζητά από τους λευκούς άντρες με τους οποίους συνευρισκόταν ερωτικά, να διαβάζουν παράλληλα, βιβλία σχετικά με την καταπίεση των αφροαμερικάνων και ειδικότερα των γυναικών, καθώς και με την ιστορία του κινημάτος των μαύρων LGBTQI ατόμων.

Παράλληλα, η Βέλβετ κατάφερε να γίνει διευθύντρια του προγράμματος Sex Workers Outreach Project, μιας οργάνωσης για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργατών του σεξ, δίνοντας ελπίδα σε άτομα που είχαν υποφέρει από διακρίσεις και αφόρητη καταπίεση.

Η ίδια αντιμετώπιζε την εργασία της σαν dominatrix, ως ένα μέσο για να βοηθήσει νέους άντρες να έρθουν σε επαφή με μια “όχι και τόσο αρσενική” πλευρά τους, που ενδεχομένως τους προκαλεί ντροπή και αντιμετώπιζε τη σεξουαλική συνεύρεση μαζί τους και ως μια μορφή ψυχοθεραπείας.

Ο θάνατός της οδήγησε χιλιάδες θαυμαστές της να δωρίσουν χρήματα σε ιδρύματα για την φροντίδα της ψυχικής υγείας, στην μνήμη της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα