Μπάιντεν: Βρέθηκαν και άλλα απόρρητα έγγραφα στο σπίτι του

Μπάιντεν: Βρέθηκαν και άλλα απόρρητα έγγραφα στο σπίτι του
Τζο Μπάιντεν AP Photo/Andrew Harnik

Αλλες πέντε σελίδες κρατικών απορρήτων εγγράφων βρέθηκαν στην προσωπική οικία του Αμερικανού προέδρου όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

Επιπλέον απόρρητο υλικό εντόπισαν στο σπίτι του Τζο Μπάιντεν στο Ντελάγουερ οι συνεργάτες του Τζο Μπάιντεν.

Οπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος το απόγευμα του Σαββάτου (ώρα Ελλάδας) ο εντοπισμός των πέντε επιπρόσθετων σελίδων έλαβε χώρα νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα που μάς πέρασε.

Η αποκάλυψη αυτή έπεται της προηγούμενης η οποία αφορούσε 10 απόρρητα έγγραφα που εντοπίστηκαν στο ιδιωτικό γραφείο του Μπάιντεν στην Ουάσιγκτον DC και τα οποία έχουν αναφορές στην εποχή που ο Τζο Μπάιντεν ήταν αντιπρόεδρος του Μπάρακ Ομπάμα.

Μεταξύ άλλων, τα έγγραφα περιλαμβάνουν “ευαίσθητες” πληροφορίες των αμερικανών μυστικών υπηρεσιών που αφορούν ζητήματα της Ουκρανίας, του Ιράν, του Ηνωμένου Βασιλείου και άλλων χωρών.

Ο Αμερικανός πρόεδρος συνεχίζει πάντως να υιοθετεί τη στάση ότι τα εν λόγω έγγραφα εντοπίστηκαν στο ιδιωτικό του γραφείο και στην οικία του κατά λάθος δηλώνοντας πρόθυμος να συνεργαστεί με την αμερικανική δικαιοσύνη.

Ωστόσο το σάστισμα του Μπάιντεν όταν ρωτήθηκε πριν δύο ημέρες για το θέμα, όταν εντοπίστηκαν έγγραφα στο γκαράζ του σπιτιού του, ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα