Μπρους Γουίλις: Πολύ σκληρός για να φορέσει μάσκα – Η “πόρτα” σε φαρμακείο και η συγγνώμη

Μπρους Γουίλις: Πολύ σκληρός για να φορέσει μάσκα – Η “πόρτα” σε φαρμακείο και η συγγνώμη
2021 Charles Sykes / Associated Press

Ο γνωστός ηθοποιός προκάλεσε αναστάτωση στους πελάτες ενός φαρμακείου του Λος Άντζελες, όπου εμφανίστηκε χωρίς μάσκα. Του ζητήθηκε να αποχωρήσει όπως και έπραξε.

Στα πλάνα του Μπρους Γουίλις για την περασμένη Δευτέρα ήταν και η αγορά ορισμένων προϊόντων από ένα φαρμακείο του Λος Άντζελες. Αυτά, ωστόσο, άλλαξαν την τελευταία στιγμή μετά από την πρωτοβουλία του να εμφανιστεί στο κατάστημα χωρίς μάσκα και, τελικά, να αποχωρήσει με άδεια χέρια.

Η αλήθεια είναι βέβαια πως ο -γνωστός και ως- Τζον Μακλέιν του “Die Hard” έχει αναγκαστεί στο παρελθόν να αναβάλει πολύ πιο σοβαρά πλάνα από αυτό, σύμφωνα με το σενάριο της γνωστής σίκουελ ταινίας. Μόνο που αυτή τη φορά είχε τον ρόλο του “αντιήρωα”.

Ας τα πάρουμε, όμως, από την αρχή.

Ο 65χρονος ηθοποιός βρέθηκε στο φαρμακείο, φορώντας μεν ένα μαντίλι στο λαιμό του όπως προφανώς επιβάλει το στιλιστικό του γούστο, όχι όμως και μάσκα στο πρόσωπο όπως επιτάσσει η πανδημία του κορονοϊού. Αυτή του η κίνηση ήταν αρκετή για να απομυθοποιήσει το χολιγουντιανό του στάτους στα μάτια των ανάστατων πελατών, ενώ έφερε και τις παρατηρήσεις από τους υπεύθυνους του καταστήματος που του ζήτησαν να φορέσει μάσκα.

Σύμφωνα με το pagesix, που δημοσίευσε και σχετική φωτογραφία από το περιστατικό, ο Μπρους Γουίλις αρνήθηκε να φορέσει τη μάσκα, υποχρεώνοντας αυτή τη φορά τους υπεύθυνους να του ζητήσουν να αποχωρήσει. Σε αυτό πάντως δεν αρνήθηκε. Άφησε στη θέση του οτιδήποτε σκόπευε να αγοράσει και αποχώρησε με άδεια χέρια.

Να σημειωθεί βέβαια πως ο ηθοποιός έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη μία ημέρα αργότερα για την κίνησή του, αποδίδοντάς τη σε “εσφαλμένη κρίση”, προφανώς της στιγμής.

Ομολογουμένως, τον περασμένο Μάιο είχε προκαλέσει πολύ πιο ευχάριστα και νοσταλγικά συναισθήματα στο κοινό του, όταν εμφανίστηκε με τη γνωστή στολή από το “Armageddon”, προτείνοντάς τη ως την ιδανική για να περάσουμε την καραντίνα και να προστατευτούμε από τον ιό.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα