Νέα θεωρία συνωμοσίας: Η Τζάκι σκότωσε τον Κένεντι

Το ζεύγος Κένεντι λίγο πριν την μοιραία στιγμή
Το ζεύγος Κένεντι λίγο πριν την μοιραία στιγμή NOVEMBER 22, 1993 WILL MARK THE 30TH ANNIVERSARY OF THE ASSASSINATION OF PRESIDENT JOHN F. KENNEDY. PRESIDENT AND MRS. JOHN F. KENNEDY, AND TEXAS GOVERNOR JOHN CONNALLY RIDE THROUGH DALLAS MOMENTS BEFORE KENNEDY WAS ASSASSINATED, NOVEMBER 22, 1963 - RTXEYOL

Μπορεί να συμπληρώθηκαν 54 χρόνια από τη δολοφονία του πιο δημοφιλή προέδρου στην ιστορία των ΗΠΑ, τα σενάρια όμως για την ταυτότητα του "πραγματικού" δολοφόνου του εξακολουθούν να κεντρίζουν το ενδιαφέρον της διεθνούς κοινής γνώμης με αμείωτη ένταση

Η νέα θεωρία συνωμοσίας για την ταυτότητα του "πραγματικού" δολοφόνου του Τζον Κένεντι για πολλούς είναι μακράν η πιο εξωφρενική όλων όσων έχουμε ακούσει μέχρι σήμερα, αναπόφευκτα όμως προκάλεσε αίσθηση. Γιατί σύμφωνα με αυτή, ο δολοφόνος δεν είναι άλλος από την ίδια την "Πρώτη Κυρία", Τζάκι Κένεντι...

Σύμφωνα με τους "εγκεφάλους" αυτής της θεωρίας, η Τζάκι υπέκυψε στις πιέσεις της CIA και αποφάσισε να δολοφονήσει η ίδια το σύζυγό της,  μη αντέχοντας άλλο τις εξωσυζυγικές σχέσεις του και ιδιαίτερα τη φημολογούμενη σχέση του με την Μέριλιν Μονρόε.

Οι υποστηρικτές της θεωρίας, επικαλούνται ακόμη ένα βίντεο από τη στιγμή της δολοφονίας του JFK, στο οποίο η Τζάκι φαίνεται σαν να κρατάει "κάτι μεταλλικό", ενώ βρίσκεται στην προεδρική λιμουζίνα δίπλα στο σύζυγό της, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο βιβλίο του "Murder in Dealey Plaza", ο καιθηγητής Τζέιμς Φέιζερ υποστηρίζει ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ πυροβολήθηκε εξ' επαφής. Παρά το γεγονός ότι δεν κατονομάζει την "πρώτη κυρία", οι θιασώτες αυτής της θεωρίας εκτιμούν ότι κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να έχει αυτή τη δυνατότητα πέρα από εκείνη.

Η ανάλυση του βίντεο, σύμφωνα πάντα με τους υποστηρικτές  αυτής της θεωρίας, δείχνει τις ακριβείς κινήσεις της Τζάκι να μοιάζουν πολύ "ύποπτες", τόσο όταν στρέφεται προς το μέρος του άνδρα της όταν αυτός μοιάζει να μην αισθάνεται καλά, αλλά κυρίως όταν μετά τον πυροβολισμό επιχείρησε να φύγει από το πίσω μέρος της λιμουζίνας. Στο σημείο αυτό, οι υποστηρικτές της θεωρίας τη βλέπουν να κρατά ένα... "μεταλλικό" αντικείμενο.

Ανεπισήμως, ως ύποπτοι για τη δολοφονία του JFK θεωρήθηκαν σχεδόν οι πάντες: Από τη CIA και τον Αντιπρόεδρό του, μέχρι τους Ρώσους και το Φιντέλ Κάστρο. Επίσημα, τη δολοφονία διέπραξε ο Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ, ο οποίος επίσης δολοφονήθηκε σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από τον Τζακ Ρούμπι, ενώ ήδη είχε συλληφθεί.

Όσο για τα επίσημα έγγραφα, το γεγονός ότι ένας σημαντικός όγκος τους παραμένει απόρρητος, ακόμη και μετά τον αποχαρακτηρισμό μεγάλου μέρους αυτών που διέταξε πρόσφατα ο Ντόναλντ Τραμπ, εξακολουθεί να κάνει τη φαντασία εκατομμυρίων ανθρώπων στον κόσμο να οργιάζει.

Νέα θεωρία συνωμοσίας: Η Τζάκι σκότωσε τον Κένεντι

Μαζί με το Έθνος που κυκλοφορεί το Σάββατο 25/11, το βιβλίο ''Θεωρίες συνωμοσίας''. Από τον Τζον Κένεντι στην Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Μία μάτια πίσω από την επίσημη εκδοχή των γεγονότων. Μην το χάσετε!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

'Στο φως' εκατοντάδες νέα ντοκουμέντα για τη δολοφονία Κένεντι

SHARE:

24Media Network