Νέα Υόρκη: Ζευγάρι έφυγε από την τσουλήθρα αεροπλάνου ενώ αυτό ήταν εν κινήσει

Νέα Υόρκη: Ζευγάρι έφυγε από την τσουλήθρα αεροπλάνου ενώ αυτό ήταν εν κινήσει
Shutterstock

Ένας άντρας και μία γυναίκα συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο LaGuardia της Νέας Υόρκης, καθώς την ώρα που το αεροπλάνο ήταν έτοιμο να απογειωθεί άνοιξαν την πόρτα της εξόδου κινδύνου και γλίστρησαν στο έδαφος.

Την καθυστέρηση της πτήσης αλλά και την αναστάτωση των επιβατών της προκάλεσε η απόφαση της τελευταίας κυριολεκτικά στιγμής ενός ζευγαριού στη Νέα Υόρκη, που ξαφνικά άλλαξε γνώμη και αποχώρησε από το αεροπλάνο.

Όλα έγιναν λίγο πριν το αεροπλάνο απογειωθεί, την ώρα όμως ήταν ήδη εν κινήσει, όταν ένας άντρας και μία γυναίκα, μαζί με τον σκύλο τους, άνοιξαν την πόρτα της εξόδου κινδύνου έφυγαν από το αεροπλάνο, υπό το βλέμμα των έκπληκτων συνεπιβατών τους.

Τα δύο αυτά άτομα σύμφωνα με τους New York Times επιβιβάστηκαν κανονικά στο αεροπλάνο, ωστόσο, λίγο αργότερα άρχισαν να φέρονται νευρικά και να αλλάζουν διαρκώς θέσεις, μέχρι να διαλέξουν την τελική τους θέση, που ήταν εκτός του αεροπλάνου: Τι κι αν αυτό είχε αρχίσει να κινείται, ενεργοποίησαν την έξοδο κινδύνου και γλίστρησαν στο έδαφος, όπως αναφέρει και αυτόπτης μάρτυρας: “Την ώρα που η πτήση 462 είχε αρχίσει ήδη να κινείται στον διάδρομο, τα άτομα σηκώθηκαν, πήραν το σκυλί τους, αγνόησαν τις εκκλήσεις των αεροσυνοδών λέγοντας ότι έχουν διαταραχές μετατραυματικού στρες, άνοιξαν την πόρτα της εξόδου κινδύνου και γλίστρησαν στην τσουλήθρα”.

Το περιστατικό αυτό προκάλεσε αναστάτωση εντός του αεροπλάνου, ενώ το ζευγάρι συνελήφθη, με την πτήση να αναχωρεί λίγη ώρα αργότερα.

Ανάλογα περιστατικά έχουν συμβεί ξανά στο παρελθόν, με πιο πρόσφατο αυτό στο Λας Βέγκας, όταν ένας επιβάτης αποφάσισε να βγει στο φτερό του αεροπλάνου και να πετάξει από εκείνη τη “διακεκριμένη” θέση.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα