Νεαρή Γιαπωνέζα καταγγέλλει βιασμό από τον "ξεναγό" της

Νεαρή Γιαπωνέζα καταγγέλλει βιασμό από τον "ξεναγό" της

Μία νεαρή γιαπωνέζα τουρίστρια κατήγγειλε ότι βιάστηκε από έναν νεαρό Ινδό που προσφέρθηκε να την ξεναγήσει στην Τζαϊπούρ

Μία 20χρονη γιαπωνέζα τουρίστρια κατήγγειλε στην ινδική αστυνομία ότι έπεσε θύμα βιασμού από έναν νεαρό την Κυριακή, ο οποίος παρουσιάστηκε ως ξεναγός και προσφέρθηκε να την ξεναγήσει στην δημοφιλή στους τουρίστες Τζαϊπούρ, επίσης γνωστή και ως "ροζ πόλη".

Η τουρίστρια επιβιβάστηκε στη μοτοσυκλέτα του νεαρού Ινδού και σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην αστυνομία, "αφού επισκέφθηκαν μερικά αξιοθέατα στην Τζαϊπούρ, ο άνδρας αυτός την οδήγησε σε απομονωμένο μέρος κοντά στο Ντούντου, στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει την Τζαϊπούρ με την Αμέρ και την βίασε στη γωνία ενός δρόμου. Ωστόσο, όταν εκείνη άρχισε να φωνάζει για βοήθεια, μερικοί κάτοικοι του χωριού έσπευσαν επί τόπου κι ο κατηγορούμενος διέφυγε".

Η αστυνομία διέταξε τη διενέργεια έρευνας για την υπόθεση και δήλωσε ότι: "(το θύμα) είχε πρόβλημα επικοινωνίας λόγω της γλώσσας και καθώς ο φερόμενος ως δράστης μιλούσε άπταιστα Αγγλικά, η γυναίκα θεώρησε ότι θα μπορούσε να την βοηθήσει να επισκεφθεί την Τζαϊπούρ κι έτσι συμφώνησε να τον ακολουθήσει".

Το θύμα μεταφέρθηκε από τους κατοίκους του χωριού στο αστυνομικό τμήμα της Ντούντου. "Δεν είναι σε θέση να θυμηθεί το όνομα του άνδρα που όπως λέει ήταν περίπου 23 με 27 ετών. Προσπαθούμε να αποσπάσουμε λεπτομέρειες σχετικά με τον άνδρα και θα φτιάξουμε το σκίτσο του", ανέφερε η αστυνομία.

Βιασμοί τουριστριών έχουν καταγραφεί κι άλλη φορά στο κρατίδιο Ρατζαστάν, του οποίου πρωτεύουσα είναι η Τζαϊπούρ. Από το 2006 έχουν καταγραφεί δύο κρούσματα βιασμών--μίας Γιαπωνέζας και μίας βρετανής τουρίστριας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Νέος ομαδικός βιασμός στην Ινδία και μάλιστα μπροστά στο παιδί του θύματος

Νέος ομαδικός βιασμός αδερφών στην Ινδία

SHARE:

24Media Network