Ντοκουμέντο: Παλαιστίνια ρεπόρτερ καταγράφει τη στιγμή της επίθεσης με πυραύλους

Ντοκουμέντο: Παλαιστίνια ρεπόρτερ καταγράφει τη στιγμή της επίθεσης με πυραύλους
Κτήριο της Γάζας γίνεται παρανάλωμα του πυρός από επίθεση δυνάμεων του Ισραήλ 2021/Adel Hana/Associated Press

H Γιούμνα Άλ-Σαγιέντ είχε μόλις ξεκινήσει το τηλεοπτικό ρεπορτάζ της, όταν μια εναέρια επίθεση με πυραύλους συνέβη ακριβώς μπροστά στο σημείο που βρισκόταν. Η κάμερα παρέμεινε ανοικτή.

Η Παλαιστίνια δημοσιογράφος Γιουμνά Αλ-Σαγιέντ επιχείρησε να καταγράψει τις εναέριες επιθέσεις των δυνάμεων του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας με την βοήθεια του τηλεοπτικού φακού. Μια πληροφορία που δέχτηκε τηλεφωνικά φάνηκε να της προκαλεί έντονη ανησυχία. Στα επόμενα δευτερόλεπτα, η κάμερα μας έδειξε το γιατί.

Το κτίριο που βρισκόταν μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά της, είχε τυλιχθεί σε μαύρο καπνό, ενώ οι εκκωφαντικοί ήχοι από τα διερχόμενα μαχητικά αεροπλάνα συνέχιζαν να διασπείρουν τον τρόμο.

Μέχρι στιγμής, ο απολογισμός των νεκρών στην Λωρίδα της Γάζας ανέρχεται στους 69, με 17 παιδιά και ηλικιωμένες γυναίκες ανάμεσά τους, ενώ τουλάχιστον 390 είναι οι τραυματίες. Το Ισραήλ έχει καταγράψει έξι νεκρούς. Ενώ οι οδομαχίες μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστίνιων αυξάνονται διαρκώς, μόνο στην Χάϊφά το Αλ Τζαζίρα έχει επιβεβαιώσει 59 εισαγωγές σε νοσοκομεία λόγω αναθυμιάσεων καπνού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version