Ο Έλον Μασκ λέει πως είναι εξωγήινος

Ο Έλον Μασκ λέει πως είναι εξωγήινος
Ο Ίλον Μασκ δεν σταματάει να εκπλήσσει τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Tesla. shutterstock

Όταν ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος ρωτήθηκε στο Twitter πώς καταφέρνει να διοικεί τόσες πολλές επιχειρήσεις, ο ίδιος απάντησε πως είναι... εξωγήινος

Ο Έλον Μασκ είναι ο γενικός διευθυντής και επικεφαλής τεχνολογικής ανάπτυξης για την εταιρεία διαστημικής τεχνολογίας SpaceX, της οποίας είναι επίσης ο ιδρυτής, καθώς και ο γενικός Διευθυντής και επικεφαλής τεχνολογικού σχεδιασμού της εταιρείας κατασκευής αυτοκινήτων και ενεργειακών συστημάτων Tesla, Inc. και πρόεδρος της εταιρείας φωτοβολταϊκών συστημάτων SolarCity.

Ακόμη, είναι ιδρυτής της εταιρείας Neuralink, που διερευνά τη συμβίωση ανθρώπου-τεχνητής νοημοσύνης, καθώς και της εταιρείας συστημάτων διάνοιξης σηράγγων The Boring Company, έχει επίσης οραματιστεί ένα σύστημα μεταφοράς υψηλής ταχύτητας με την ονομασία Hyperloop, ενώ έχει προτείνει τη δημιουργία ενός υπερηχητικού αεροσκάφους με ηλεκτρική προώθηση.

Όταν ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος ρωτήθηκε στο Twitter πώς καταφέρνει να διοικεί τόσες πολλές επιχειρήσεις, ο ίδιος απάντησε πως είναι… εξωγήινος, μια απάντηση που σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητη.

“Ο Έλον Μασκ μπορεί να καταλήξει να διοικεί 4+ 500 δισεκατομμύρια εταιρείες ταυτόχρονα σε σχετικά νεαρή ηλικία. Αυτό που θέλω πραγματικά να καταλάβω είναι: πώς το κάνει; Πώς διαχειρίζεται την εναλλαγή περιβάλλοντος; Πώς σχεδιάζει την οργάνωσή του; Τόσες πολλές ερωτήσεις.”, ανέφερε το Tweet.

“Είμαι εξωγήινος”, απάντησε λακωνικά ο Μασκ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα