Ο Έλον Μασκ παρουσίασε το Saturday Night Live μαζί με την μητέρα του

Ο Έλον Μασκ παρουσίασε το Saturday Night Live μαζί με την μητέρα του
Ο Έλον Μασκ AP

Ο Έλον Μασκ ισχυρίστηκε ότι έγραψε ιστορία στο αναμενόμενο ντεμπούτο του ως οικοδεσπότης του Saturday Night Live, ως ο πρώτος παρουσιαστής με σύνδρομο Άσπεργκερ.

Ο γνωστός δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ παρουσίασε για πρώτη φορά το Saturday Night Live τα ξημερώματα της Κυριακής (09/05) και πρόσφερε άφθονο γέλιο στο κοινό της εκπομπής, ενώ έκανε και πολλές αποκαλύψεις.

Ο επιχειρηματίας δήλωσε κατά το άνοιγμα του μονόλογου στο πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του, ότι είναι “ο πρώτος παρουσιαστής του Saturday Night Live με σύνδρομο Άσπεργκερ”, σχολιάζοντας αστειευόμενος “ή τουλάχιστον ο πρώτος που το παραδέχεται”.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, αναφέρει ο Guardian, ο Μασκ μίλησε για το πώς μερικές φορές δημοσιεύει “περίεργα σχόλια” στα κοινωνικά του μέσα ενημέρωσης, λέγοντας: “Σε οποιονδήποτε έχει προσβληθεί, θέλω απλώς να πω ότι εφηύρα ξανά τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και στέλνω ανθρώπους στον Άρη με ένα πύραυλο, νομίζεις επίσης ότι θα ήμουν ένας χαλαρός, κανονικός τύπος;”

Ο Μασκ αναφέρθηκε επίσης σε ένα περιστατικό από το 2018 στο οποίο κάπνιζε μαριχουάνα κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στην εκπομπή του Joe Rogan.

“Πολλές φορές, οι άνθρωποι περιορίζονται στα πιο χαζά πράγμα που έκανα ποτέ. Όπως όταν κάποτε κάπνισα μαριχουάνα στο podcast του Joe Rogan. Και τώρα όλη την ώρα ακούω ο Έλον Μασκ, το μόνο που κάνει είναι να καπνίζει μαριχουάνα στα podcasts. Λες και πηγαίνω από podcast σε podcast, για να καπνίζω. Συνέβη μια φορά, είναι σαν να μειώνεις τον ο OJ Simpson σε δολοφόνο” είπε. “Ήταν μόνο μια φορά!”.

Ο δισεκατομμυριούχος παρουσίασε στην εκπομπή τη μητέρα του, Μάγιε, η οποία είπε ότι ήταν ενθουσιασμένη για το δώρο της για την γιορτή της μητέρας. “Ελπίζω απλώς να μην είναι dogecoin”, είπε η ίδια αναφερόμενη σε ένα αστείο που είχε ξεκινήσει ο Μασκ στο παρελθόν και εκείνος της απάντησε με ενθουσιασμό “Είναι”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα