Όλο το αεροπλάνο έβλεπε Μουντιάλ Γυναικών – Βρείτε τον μοναδικό επιβάτη που στην οθόνη του έπαιζε “Lord of the Rings”

Όλο το αεροπλάνο έβλεπε Μουντιάλ Γυναικών – Βρείτε τον μοναδικό επιβάτη που στην οθόνη του έπαιζε “Lord of the Rings”

Σε όλες σχεδόν τις οθόνες του αεροπλάνου εμφανίζονταν παίκτριες της Αυστραλίας και της Γαλλίας. Σε μία, ωστόσο, εμφανίζονταν ο Γκάνταλφ και ο Φρόντο.

Με τη…. Μόρντορ της Μέσης Γης είχε συνδεθεί ένας επιβάτης σε πτήση, την ώρα που όλο το υπόλοιπο αεροπλάνο παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα τη διαδικασία των πέναλτι στον ποδοσφαιρικό αγώνα της Αυστραλίας με τη Γαλλία.

Μία διαδικασία μάλιστα που διήρκησε αρκετά, καθώς χρειάστηκε να γίνουν 20 εκτελέσεις για να πάρει η Αυστραλία εν τέλει τη νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου γυναικών.

Όλοι οι επιβάτες -φίλοι της Αυστραλίας όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια- είχαν συνδέσει τις οθόνες μπροστά τους με το κανάλι που μετέδιδε τον αγώνα, στο αεροπλάνο επικρατούσε απόλυτη σιγή και αγωνία, άπαντες περίμεναν την τελευταία εκτέλεση από πλευράς Αυστραλίας. Εκτός από έναν που επέλεξε να δει το “Lord of the Rings”.

Η Αυστραλία ευστοχεί στο τελευταίο πέναλτι, άπαντες ζητωκραυγάζουν, μα ο εν λόγω επιβάτης, που φορά τα ακουστικά του, συνεχίζει να είναι συγκεντρωμένος στην ταινία, αδιαφορώντας πλήρως για την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Δείτε και το βίντεο:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα