Ουκρανία: Στο Λβιβ η Αντζελίνα Τζολί – Μοίρασε αυτόγραφα και χαμόγελα στους εκτοπισμένους

Ουκρανία: Στο Λβιβ η Αντζελίνα Τζολί – Μοίρασε αυτόγραφα και χαμόγελα στους εκτοπισμένους
Η Ατζελίνα Τζολί στον σιδηροδρομικό σταθμό του Λβιβ Ukrainian Railways

Στον σιδηροδρομικό σταθμό του Λβιβ βρέθηκε η γνωστή ηθοποιός, σκηνοθέτιδα και ειδική απεσταλμένη του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες. Βίντεο και φωτογραφίες από την επίσκεψή της.

Στο Λβιβ της Ουκρανίας βρέθηκε η Αντζελίνα Τζολί, η οποία εθεάθη σε τοπικό καφέ, καθώς και στον σιδηροδρομικό σταθμό της περιοχής το απόγευμα του Σαββάτου, χωρίς να έχει γίνει νωρίτερα γνωστή η επίσκεψή της στην πόλη.

Η γνωστή Αμερικανίδα ηθοποιός, σκηνοθέτιδα και Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες φαίνεται σε βίντεο που κοινοποίησε η δημοσιογράφος Maya Pidhorodetska να βρίσκεται μέσα σε μία καφετέρια, όπου μάλιστα εμφανίζεται να δίνει και ένα αυτόγραφο σε μία κοπέλα.

Τίποτα ιδιαίτερο. Απλά Αντζελίνα Τζολί. Απλά η Ουκρανία υποστηρίζεται από όλο τον κόσμο” έγραψε η δημοσιογράφος συνοδεύοντας το βίντεο.


Λίγο αργότερα, σε φωτογραφία που αναδημοσίευσε το kyivindependent, η Αντζελίνα Τζολί βρίσκεται στον σιδηροδρομικό σταθμό του Λβιβ, περικυκλωμένοι από πολίτες που χαμογελούν, στο σημείο όπου καταφτάνουν οι εκτοπισμένοι του Ντονέτσκ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα