Ουρουγουάη: Έριξαν νεκρό γουρούνι σε πισίνα επιχειρηματία - Το έφαγε

Ουρουγουάη: Έριξαν νεκρό γουρούνι σε πισίνα επιχειρηματία - Το έφαγε

Πολύ μεγάλα ερωτηματικά έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη της Ουρουγουάης (και όχι μόνο) βίντεο στο οποίο ένα νεκρό γουρούνι ρίχνεται σε πισίνα από ελικόπτερο.

Ένα νεκρό γουρούνι πετάχτηκε από ελικόπτερο εν πτήσει και κατέληξε στην πισίνα του εξοχικού ενός αργεντινού επιχειρηματία στην Ουρουγουάη, πριν γίνει... ψητό.

Το ζώο εικονίζεται σε βίντεο που διαδόθηκε αστραπιαία σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης καθώς πετιέται από το ελικόπτερο και καταλήγει στη μικρή πισίνα στην αυλή του εξοχικού του επιχειρηματία, υψώνοντας πίδακα νερού και προκαλώντας γέλια.

Για την αλλόκοτη υπόθεση στο Χοσέ Ιγνάσιο, ακριβό παραθαλάσσιο θέρετρο 160 χιλιόμετρα ανατολικά της πρωτεύουσας Μοντεβιδέο, «διενεργείται έρευνα», ενημέρωσε τηλεοπτικό δίκτυο της Ουρουγουάης η εισαγγελέας Άνα Ντιν, που πήρε κατάθεση από τον ιδιοκτήτη του εξοχικού.

Σύμφωνα με την εισαγγελική λειτουργό, ο επιχειρηματίας της είπε πως καθώς «βρισκόταν στο σπίτι του μαζί με την οικογένειά του» άκουσε «έναν θόρυβο». Όταν βγήκε έξω, είδε «ένα γουρούνι μέσα στην πισίνα». Η οικογένεια έβγαλε το νεκρό ζώο από το νερό, «το έψησε και το έφαγε», συμπλήρωσε η εισαγγελέας.

Δείτε το βίντεο 

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ζώα
SHARE:

24Media Network